2777
2789

بهترین خاطره و اتفاقی ک با همسرتون تجربه کردید و بگیییید   خوش می گذره

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خاطره ی خوب داشتیم که کم کم داره ناپدید میشه به خاطر اخلاق این روز هاش    

خاطره های خوبتونو بنویس ک بعدا با خوندنش یادت بیاد چ لحظه های قشنگی داشتین

دوره نامزدیمون رفتیم مسافرت باهم

خیلی عااااالی بود،بهترین مسافرت زندگیم بود 

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

اولین بار که بوسم کرد تو کوچه بودیم داشتم حرف میزدم هوا تاریک بود نیمه شب حواسم نبود ی دفعه لبامو بوس کرد رفت من همینطور خشکم زد چشامم بسته بودم

بعد اومد اروم گفت دم گوشم عشقم نفس بکش الان خفه میشی 

بعد خندید در رفت منم از خجالت مردم😂😂😂

موقع زایمانم گریه میکرد میگفت من غلط کردم توروخدا ببخشید دیگه بهت دستم نمیزنم نمیدونستم اینجوری میشه و.... اونموقع که منم رو به موت بودم ولی الان که بهش فکر میکنم خیلی اون لحظات برام با ارزشه و حس خوبی بهم میده

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
فیلم هندیه دیگ😂

نه بابا کنارم بود از بالای ی سنگی لیز خوردم فکر کردم نجاتم می ده ولی زرت تا سر رفتم تو اب اونم می خندید  دوساعت با دست باز تو افتاب وایساده بودم

موقع زایمانم گریه میکرد میگفت من غلط کردم توروخدا ببخشید دیگه بهت دستم نمیزنم نمیدونستم اینجوری میشه ...

اخی چ قشنگ و احساسی  بنده خدا عذاب وجدان گرفته بود