2777
2789

سلام دوستان

من از بعد از بارداریم از یک هفته قبل از پریودی اختلال شدید خلقی(سندروم پیش از قاعدگی)پیدا میکنم، همش عصبی میشم از همسرم دوری میکنم، دوست دارم فقط برم تو اتاق درو ببندم تنها باشم، با دخترم بد اخلاق میشم، یه هفته بعدشم که پریود میشم اونم یه هفته طول میکشه، که این قضیه حس می کنم رو زناشوییم اثر منفی گذاشته، فکر کنید دو هفته در ماه تقریبا رابطه تعطیله، قبل از بارداری اینجوری نبودم

کسی هست مثل من باشه؟

آیا درمان داره؟

باید دکتر زنان برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم ی مدت خیلی شدید شده بودم ولی الان بهترم رفتم پیش مشاور مشاور منو به روانپزشک معرفی کرد روانپزشک یه دوز خیلی پایین داروی ضد افسردگی نوشت ک ده رو قبل پری میخوردم و بمدت شش ماهم ب6 خوردم.بهتر شدم از وقتی هم ک جلوگیری نمیکنم چون اسپرم وارد میشه پریام خیلی بهتره.بعلاوه اینکه قطره یا قرص ویتاگنوسم خیلی پریامو خوب کرده

عزیزم منم ی مدت خیلی شدید شده بودم ولی الان بهترم رفتم پیش مشاور مشاور منو به روانپزشک معرفی کرد روا ...

ممنون عزیزم

منظورتون از اینکه پریودتون خوب شده یعنی منظم شده؟چون من پریودم منظمه ولی انگار تمام خون بدنم خالی میشه اینقدر که شدید و با درد و طولانیه

ممنون عزیزم منظورتون از اینکه پریودتون خوب شده یعنی منظم شده؟چون من پریودم منظمه ولی انگار تمام خون ...

نه عزیزم منم سندروم پیش از قاعدگیم خیلی شدید بود در حدی که هم جسمی هم روانی بهم میریختم دکتر تشخیص افسردگی و وسواس داد.البته فقط از ده روز قبل پری یه مدت میخوردم بعد ک پری میشدم نمیخوردم. بعدم ک دیگه نخوردم.سعی کن دمنوشهای گرم با نبات بخوری رحم گرم شه.ویتامین ب6 واقعا موثره