2777
2789
عنوان

زایمان

73 بازدید | 6 پست

سلام به همه دوستان عزیز ازتون میخان هرکی میتونه یه سوره حمد برام بخونه الان هفته ۳۷ بارداری هستم وخیلی نگرانم هم نگران زایمان هم کلا اینکه چی میشه اینا میشه دعا کنین تا زایمان راحتی داشته باشم ونی نی هم سالم دنیا بیاد وبیاد بغلم این هفته های اخر پراسترسه ممنون از همتون 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

انشاالله که همه مامانا سالم وسلامت نی نیاشون دنیا بیاد وزایمان راحتی داشته باشن وخدا به همه اونایی که نی نی ندارن نی نی های خوشگل بده ❤

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

❤چشم

ممنون انشاالله خدا دلت رو شاد کنه 

من بعد پنج سال ناباروری حامله شدم خیلی محتاج دعام 

من بعد پنج سال ناباروری حامله شدم خیلی محتاج دعام 

عزيزم ان شاالله که خيره و به سلامت بارتو زمين مي زاري،من کاملا درکتون مي کنم،امضامو بخون...

منن همه اين لحظه هارو پشت سر گزاشتم،الانم دخترم کنارم خوابيده،نمي دوني چه لحظه هاي لذت بخشي در انتظارته

فقط اروم باش و استرس به خودت نده چون اينجوري بعدا بچه که دنيا بياد کوليکي مي شه بد خوعب مي سه و خيلي اذيت مي شي

فقط به اولين باري که تو روت مي خنده،با دستش چيزي رو مييره،اولين قهقه اش فقط به چيزاي خوب فکر کن

عزيزم ان شاالله که خيره و به سلامت بارتو زمين مي زاري،من کاملا درکتون مي کنم،امضامو بخون... منن همه ...

این اخرا خیلی پراسترسه ولی توکلم به خداست دعا کنین برام