2777
2789
عنوان

جنوبی ها سلام 👋 👋 👋

1063 بازدید | 24 پست

من میخوام برم جزیره لارک برای دیدن طبیعتش چون شنیدم عجایب و زیبایی های بی نظری داره خانم های جنوبی گل یا کسایی که رفتین اونجا  میشه من رو راهنمایی کنین درباره همه چی نحوه سفر، جاهای دیدنی، و هر چیز دیگه ای لازمه بدونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ابن وقت سال و جنوب 😁😁

من جنوبی هستم البته خوزستانی 

ولی امروز اخبار گفت دمای جنوب داره از ۵۰ میگذره 

و با توجه ک دروغگویی صدا و سیما مطمئنم دما بالای ۶۰ درجه هست الانا 

و داره بالاتر نیره🤐🤐

جنوبو معمولا برج ۱۲ ۱ ۲ میان تازه برج دو هم گرما داره

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم ابن وقت سال و جنوب 😁😁 من جنوبی هستم البته خوزستانی  ولی امروز اخبار گفت دمای جنوب دار ...

راستش تا همین الان که تو گفتی اصلا یاد گرما نبودو 

من زیست شناسم ، دسروز یک چیزی از زیبایی های این جزیره شنیدم که به معنی واقعی کف کردم !!!!! میخوام هرحور شده برم از نزدیک ببینم

راستش تا همین الان که تو گفتی اصلا یاد گرما نبودو  من زیست شناسم ، دسروز یک چیزی از زیبایی های ...

لارک نرفتم ولی هرمز و هنگام رفتم خیلی عالی و قشنگ بود. حتما برو، من همیشه تابستون میرم به نظرم گرماش اصلا اذیت نمیکنه. اینقدر محو طبیعت و زیبایی هاشون میشی که گرما رو فراموش میکنی

راستش تا همین الان که تو گفتی اصلا یاد گرما نبودو  من زیست شناسم ، دسروز یک چیزی از زیبایی های ...

گرما وحشتناک هست 

ما ک جنوبی هستیم ولی تو این موقع جرات بیرون اومدن از خونه و دل کندن از کولر نداریم 😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
لارک نرفتم ولی هرمز و هنگام رفتم خیلی عالی و قشنگ بود. حتما برو، من همیشه تابستون میرم به نظرم گرماش ...

یکم توضیح میدی؟  مثلا چند روز زمان لازمه ؟  با چه وسیله  ای بریم؟ مکان اقامتی هست اونجا؟