2777
2789
عنوان

خانماي اهوازي

185 بازدید | 31 پست

سلام ميخواستم ي پزشك زنان معرفي كنيد ك براي بارداري تحت نظر باشم تا الان پيش مژگان براتي ميرفتم ولي توي مطبش زده ك ن سزارين و ن طبيعي انجام نميده....ممنونم از محبت تون پيشاپيش🌼🌼🌼

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین براتی باعث شد یکی از آشناها چندین سال پیش دو بار بره اتاق عمل  معصومه دهقان  سیما ک ...

جدا حالا موندم جيكار كنم منم تازه حونم اومده اينحا اصا بلد نيستم😢😢

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
كدوم بيمارستان براي زايمان طبيعي خيلي خوبه تميزه؟

من اصا اطلاعي ندارم

دکتر نجفیان هم خیلی خوبه.از شهرهای نزدیک هم میرن پیشش

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
مرسي عزيزم 

حالا ببينم شايد كسي بياد بتونه راهنماييت كنه شما بارداىي؟؟ تحت نظر كدوم دكتري؟؟؟

دکتر نجفیان هم خیلی خوبه.از شهرهای نزدیک هم میرن پیشش

ممنونم ك جواب دادين

حالا ببينم شايد كسي بياد بتونه راهنماييت كنه شما بارداىي؟؟ تحت نظر كدوم دكتري؟؟؟

اره عزيزم من ابادانم تحت نظر دكتر ارين 

اما تا چند وقت ديگه خدا بخواد ميام اهواز كلا اصلا اطلاعيم از بيمارستان دكتراش ندارم 

فقط يادمه مامانم براي خواهرم ميرفت پيشه ذاكر حسيني 

اونم خيلي سال پيش