2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 29334 بازدید | 727 پست

سلام نسترن عزیز

امیدوارم که حال دلت مثل همیشه عالی باشه. از طرف من محمد مهدی رو ببوس

منم هم یک پسر هم نام پسرت دارم که بعد دوتا سقط در هفته ۳۰ بارداری با وجود سرکلاژ به دنیا اومده. هفته ۲۸ کیسه آبم سوراخ شد و ختم بارداری دادن ولی من اجازه باز کردن سرکلاژ ندادم و تا هفته ۳۰ مقاومت کردم که به دلیل شروع درد زایمان پسرم بدنیا اومد. خدا رو هزار مرتبه شکر موقع تولد گریه کرد و مشکل خاصی تا به امروز نداشته. ولی خی برا بزرگ کردنش خیلی سختی کشیدم . یکم نقص توجه و تمرکز داره که من مدام کار درمانی بردمش. البته چون من خودم معلم هستم یکم سختگیرم وگرنه کاملا بچه نرمالی هست. که این هم از لطف خدا به من حقیر بوده. وزنش هم الان نزدیک ۳۰ کیلو و قدش هم ۱۱۸ هست

من دلم فرزند دوم میخواد ولی دیگه توانایی ۶ سال پیش رو ندارم و هنوز کابوس اون روزا رو میبیبنم

پسرم، معجزه زندگی من🤩

به نظر شما با سرکلاژ شکمی میتونم تا آخر برم؟ اصلا ریسک کنم؟ 

موقع بارداری قبلیم همه داروها رو داشتم. سرم ایوی جی ، آنکسا  پرولوتون شباف دوفاستون

البته از دکتر قبلیم برا سرکلاژ اصلا راضی نبودم چون از روزی که سرکلاژ کردم تا روزی که کیسه آبم پاره شد لکه بینی به صورت خونابه داشتم.

حالا به نظرت سرکلاژ شکمی کنم؟ 

و پیش کدوم دکتراین کار رو انجام بدم هر شهری باشه برام مشکلی نداره میرم ولی مطمئن باشه و عمل موفق داشته باشه

و در حال حاضر انجام بده. 

بازم بخاطر تاپیکت ممنون.‌انشالله بهترین ها در انتظارت باشه عزیزم.

پسرم، معجزه زندگی من🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی گلمشرمنده که خیلی وقته سایت نبودمعزیزدلم تا میتونی سوالاتت رو اینجا بپرسهم دیگران که ...

بعد از زایمان زودرس باید آزمایش ایمنی انعقادی داد؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
بعد از زایمان زودرس باید آزمایش ایمنی انعقادی داد؟

آره عزیزم در مورد زایمان های زود رس همه موارد باید با هم بررسی بشه

مثلا من که نارسایی دهانه رحم داشتم با دکتر آصف جاه عمل کردم

ولی در مورد آزمایش های ایمنی انعقادی با پریناتولوژیست ویزیت شدم و حتی در مورد ژنتیک هم با متخصصش مشورت کردم

آره عزیزم در مورد زایمان های زود رس همه موارد باید با هم بررسی بشهمثلا من که نارسایی دهانه رحم داشتم ...

شما آزمایش ایمنی دادین مشکلی داشتین ؟منم پنج روز پیش سرکلاژ شکمی انجام دادم😍 حالا حالم بهتر بشه باید برم آزمایش ایمنی هم بدم 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
شما آزمایش ایمنی دادین مشکلی داشتین ؟منم پنج روز پیش سرکلاژ شکمی انجام دادم😍 حالا حالم بهتر بشه بای ...

عزیزم من همه آزمایش های ایمنی و انعقادی و ژنتیک رو انجام دادم

مشخص شد شکر خدا ، نیازی به آمپول های هپارین ندارم

مشکل من فقط دهانه رحم بود 

ولی به توصیه دکتر در تموم بارداری آسپرین 80 رو استفاده میکردم

عزیزم من همه آزمایش های ایمنی و انعقادی و ژنتیک رو انجام دادممشخص شد شکر خدا ، نیازی به آمپول های هپ ...

ممنون عزیزم.منم حتما انجام میدم