2777
2789
عنوان

پسوورد گوشی مرد جان

497 بازدید | 65 پست

کیا گوشی شوهراشون پسوورد داره.؟

کسی هست با این قضیه کنار اونده باشه؟ 

شوهرم مدتیه واسه گوشیش رمز گذاشته، چون میدونم راحتر میشه و راحتر به کاراش میتونه برسه و نمیتونم چک کنم. 

بیخیال شم با منم مثل خودش واش گوشیم رمز بذارم...!!!! 

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا چیزی ازش ندیدی بهش شک نکن..منم شوهرم و خودم گوشیامون رمز داره رمزاشم میدونیم چیز مخفی نداریم به شوخی گاهی بهش میگم بده گوشیتو میخام چکت کنم اونم گوشیه منو گاهی برمیداره جفتمونم ناراحت میشیم ولی باز ادامه میدیم 😂

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫

رمز همدیگرو داریم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

من نامزدم گوشیش پسوورد داره منم میدونم پسووردش چیه و مشکلی ندارم عزیزم تو هم اگر به شوهرتون اعتماد داری به نظرم پسوورد نزار شاید حتما دلیلی داشته که پسوورد گذاشته و به نظرم تو هم پسوور نزار شاید اونم مثل تو فکر کنه

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺