tanhaye_tanhaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 39 عنوان کیا قاب و سایه ابرو انجام دادن راضی بودید؟ 224 بازدید | 8 پست سلام.دوستان من ابروهام کمی باریک و بی حالته میخوام ببینم قاب و سایه خوبه اگه بزنمطبیعی هست یا پشیمون میشمکیا انجام دادن راضی هستید یا نه؟ تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد 1398/03/16 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9469 من آخر ماه میرم قاب سایه بزنم. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
tanhaye_tanhaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 39 بنظرم هاشور خوجلخ آرایشگری که قراره برم پیشش ازش پرسیدم گفت قاب و سایه موندگاریش به نسبت بقیه بیشتره و طبیعی تر هم هست تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد
tanhaye_tanhaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 39 کسی اینجا یعنی انجام نداده تجربشو در اختیار ما بزاره؟ تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد
tanhaye_tanhaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 39 شما انجام دادید؟ تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد
پرنسس_تنها عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 330 شما انجام دادید؟ ن چ دلنواز اومدم اما با ناز اومدم💃💃💃💃💃💃💃