2777
2789
عنوان

سونوگرافی آنومالی و نوشتن جنسییت در برگه سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 20475 بازدید | 96 پست
شاید احتمال ۷۰ درصد پسره ولی باز مطمئن نبوده که ننوشته ولی معمولا تو ۱۸ ،۱۹هفته جنسیت دقیقه

چون از خیلیا پرسیدم و همه گفتن نوشتن برامون

اصن دچار دوگانگی شدم نمیدونم باید چی صداش بزنم

دلم میخواد زودتر قطعیشو بفهمم واقعا خیلی سخته اینکه نمیدونم چیه

من هفته۲۵هستم واای شنبه رفتی بیا خبرشو بده نی نیت دختره؟؟ کی زایمان داری؟؟

چقد زود میری من شنیدم‌۲۷ ب بعد میرن....بله دختر هس ... ...دکتر گفته ده مرداد زمان زایمان طبیعیه 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد زود میری من شنیدم‌۲۷ ب بعد میرن....بله دختر هس ... ...دکتر گفته ده مرداد زمان زایمان طبیعیه  ...

۱۹هفته انومالی زود بوده؟؟؟من الان دیگه دکتر نرفتم حالا تو اون هفته باید وقت بگیرم برم ازمایش قندو اینام جوابش میاد میرم

سونو بعدیو تو۲۸هفته میدن؟؟

بعد اینکه بیمارستانت کجاس؟؟

ورزشاشو رفتی؟؟؟

افرین خیلی کار خوبی میکنی ان شاالله حتما میتونی

چون از خیلیا پرسیدم و همه گفتن نوشتن برامون اصن دچار دوگانگی شدم نمیدونم باید چی صداش بزنم دلم میخ ...

سونو ان تیتو بذار عزیزم ببینم با نظریه ناب جنسیتش درسته؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
۱۹هفته انومالی زود بوده؟؟؟من الان دیگه دکتر نرفتم حالا تو اون هفته باید وقت بگیرم برم ازمایش قندو ای ...

عزیزم چرا هرماه دکتر نمیری؟؟؟اره تو گوگل سرچ کنی هفته هایی که باید سونو بری میاره واس وزن گیری از ۲۸ تا ۳۲ میرن .‌‌‌واس انومالی من ۱۶ هفته رفتم....از ۱۶ تا ۲۳ وقت هس واس انومالی....حالا یبارم هفته ۳۶ میفرستن واس وضعیت جنین  بببینن سرش کدوم طرفه....من تبریز هستم  والا هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم هنوز بیمه هم نشدیم دکترم میگه ایرانیان شو....ن ورزش و کلاسم نرفتم اصلا هفته بعد انشالله میرم بهداشت پرونده باز کنم اگه کلاسی داشتن برم 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
اخه ان تی رو از اعضای پایینش عکس نیس ولی حالا میگیرم ک باز ببینی تو انومالی یه عکسی باز هست

باید پایین بدنش مشخص باشه،اگه آنومالی مشخصه اونو بذار

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...