کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان نی نی سایت خیلی باحاله 😂😂😂 141 بازدید | 15 پست تاپبکارو نگاه میکنم انگار رفتم ونک تخمدون بیااااااااا بالاخارشوهر یه نففففررررررررکیست بدو جااااا نمونیییییی مادرشوهر بووووووووووق😂😂😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/16 | 10:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51284 عالی بود😂😂😂😂😂 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61724 😐 برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عالی یود😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 😐 😋😆 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
sefaresh_mipaziram عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 1043 من از وقتی فهیدم باحاله که تبلیغ میکردم واسه محصولاتم،،،بم میگن شیشه (موادمخدر)میدی دست مردم،،،،اخه مواد مخدر چطور بفرستم پست😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 من از وقتی فهیدم باحاله که تبلیغ میکردم واسه محصولاتم،،،بم میگن شیشه (موادمخدر)میدی دست مردم،،،،اخه ... واااااااای 😂😂😂😂😂خود طرف ببین چی میزده 😂😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 خخخخخخخخخخ تازه فحش کاری هارو نگفتی عوووووووووف دعوای راننده ها سر خط ونک 😂😂😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22747 الان میری تو هوا😂 نه-# بر-علیه-مادر شوهر و خواهر شوهر# 😂 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 الان میری تو هوا😂 #نه# بر#علیه#مادر شوهر و خواهر شوهر 😂 😂😂😂😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22747 😂😂😂😂😂 نخند برو سنگر بگیر😃 تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 نخند برو سنگر بگیر😃 من ازون راننده تپلای سر خطم وسط کتک خوریم میخندن نمیتونن جابه جا شن 😂😂😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22747 من ازون راننده تپلای سر خطم وسط کتک خوریم میخندن نمیتونن جابه جا شن 😂😂😂😂 😂😂😂😂تپلی کی بودی تو تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 😂😂😂😂تپلی کی بودی تو 😂😂😂😂میوووو تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊