2777
2789
فقط یه بار سونو رفتم ۷سانت بود،تازه ۲۰روز پیش فهمیدم دوباره دراومده ،برای شما چند سانته؟

برای من ۵ سانت بود اعصابم خرد کرده هی رشد میکنه هی مجبورم دارو بخورم ولی گانودرما خوبه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓
برای من ۵ سانت بود اعصابم خرد کرده هی رشد میکنه هی مجبورم دارو بخورم ولی گانودرما خوبه

چرا عمل نمیکنی،البته با این رشدی که داره امکان برگشتش زیاده،باید بعد عمل سریع ای وی اف کنی،کاری که من نکردم و پشیمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عمل نمیکنی،البته با این رشدی که داره امکان برگشتش زیاده،باید بعد عمل سریع ای وی اف کنی،کاری که م ...

چندوقته گانودرما میخوری؟چه مدلی هست؟قارچه یا مدل دیگه ست مثل قهوه و نمیدونم چیزای دیگه؟!!

چندوقته گانودرما میخوری؟کدوم مدلشو میخوری؟داروهای دیگه چی استفاده میکنی؟ببخشید انقد سوال میکنم جواب بدی ممنون میشم،دیگه موندم چیکار کنم

یه مشاور هست در همین باره مشاوره میده مشاوره هاش هم رایگانه خیلی هم از جاهای دیگه ارزون تر میده من که خیلی ازش راضیم هر سوالی داری میتونی ازش بپرسی 

تل.گرام @dArzoob

۰۹۱۵۸۱۷۶۷۲۸ شمارش