2777
2789

کیا تجربشو داشتن کاری کردن؟ چجوری بودن چن سالشون شده بود؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شده واقعا بخوایدازدواج کنید اما اگه بوی خاستگار بیاد حتی الکی و اصلا جدی نشه یهو حالتون بد میشه

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

مثلا همه خاستگاریا الکی بهم میخوره هردو طرف میمیذن براهم خانواده ها قبول کردن الکی دعوا میشه یا کسی نمیاد علایم زیاده

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
شده واقعا بخوایدازدواج کنید اما اگه بوی خاستگار بیاد حتی الکی و اصلا جدی نشه یهو حالتون بد میشه

شاید اینم یکی از علایمشه 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
مثلا همه خاستگاریا الکی بهم میخوره هردو طرف میمیذن براهم خانواده ها قبول کردن الکی دعوا میشه یا کسی ...

من همه چیزایی که گفتیو دارم به اضافه خیلی چیزای دیگه

31😔

منم 32 هستم ازدواج کردم سه ساله ولی خواستگار میومد و خیلی خوب بود برام شیرینی یا آش میوردن ک افسرده بشم و گریه و اینا ک نخام.ولی بابت همسر هیچکس نفهمید تا روز صداق

همش درب خونمونه یا خاکستر بود یا ماده زرد رنگ ک دورش مورچه بود.سرکتابمو باز کردن گفتن اینجوره و هرچی میارن خونتون نخوره

زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس رو انجام بده با تمام شروطی که داره...من خودم حاجت گرفتم 

چیه

میشه بمن بگی

من نمیدونم چرا این روش ایه الله حق شناس برلمن خیلی سخته

تاحالا گدرا نگاه کردم به شرایطش اما انجام ندادم

برای حاجتای مادی هم جواب میدع

دبیرستان که بودم داییم بدون اجازم وساطت کرد منو به پسر خاله ی ناتنیم که باهامون زیاد خوب نیست معرفی کرد بماند که کلی تحقیرم کردن پشت سرم حرف زدن خونه خاله م تا نکنه پسرشون از داییم حرف شنوی کنه منو بگیره و زود دختر پیدا کردن براش از پسرشونم بزرگتر با اینکه من خیلی کوچکتر بودم . با خودم میگم نکنه به حدی ترسیدن پسرشون منو بگیره که کاری کردن برام که هیچوقت جور نشده 

منم 32 هستم ازدواج کردم سه ساله ولی خواستگار میومد و خیلی خوب بود برام شیرینی یا آش میوردن ک افسرده ...

چکار کردی اخرش؟

معمولا دعا نویسای کار کشته اسمتو بشنون حتی اگه خودت اونجا نباشی میگن بختت بسته هست یا نه

من واقعا خیلی ختم قران دعا و چیزای دیگه انجام دادم که سراغ دعا نویس و ملا اینا نرم اما خانمی برام قران باز کرد گفت حتما باید باطل السحر برات انجام بدن بخت گشایی وگرنه همینجور میمونی  الان موندم چکار کنم همش از خدا میپرسیدم کی باهام دشمنه همه باهام خوبن چرا فقط من باید اینجور میشدم که یاد قضیه ی چند سال پیش خاله م افتادم که ترسید پسرش منو بخواد