2777
2789
عنوان

درد زیر شکم و تخمدان

134 بازدید | 4 پست

بچه ها درد زیر شکم و تخمدان در چه صورت خطرناکه؟؟؟

من هفته ی ۱۲ هستم امروز از عصر تاحالا زیر شکمم تخمدان چپم بیشتر میگیره 

حالا نمیدونم سردی خوردم اینجوری شدم

الوچه خوردم اوضاع مزاجم ریخته به هم چون دلمم شل شده

لکه بینی اینام ندارم...

استراحتم میکنم بهتر میشه ولی خوب نمیشه کلا 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

عزیزم درد زیر شکم عادیه تو بارداری منم خیلی درد دارم رفتم دکتر گفت فصل گوجه سبز زیاد میخوری گفتم اره خیلی گفت سردی کردی سعی کن کمتر بخوری باعث دل دردت میشه

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
عزیزم درد زیر شکم عادیه تو بارداری منم خیلی درد دارم رفتم دکتر گفت فصل گوجه سبز زیاد میخوری گفتم اره ...

اخ اخ اره منم زیاد خوردم ینی بخاطر اونه؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اخ اره منم زیاد خوردم ینی بخاطر اونه؟

رحمت چون داره بزرگ میشه بیشتر دردش برای اونه ولی درد شدید داری بخاطر سردی گلم سعی کن کم بخوری منم نخوردم بهتر شدم

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
رحمت چون داره بزرگ میشه بیشتر دردش برای اونه ولی درد شدید داری بخاطر سردی گلم سعی کن کم بخوری منم نخ ...

مررررسی خیررببینی نگران شده بودم الکی