2777
2789

سلام

من دو سه روزه دارم تلاش میکنم یه تاپیک رو حذف کنم اما تاپیکای نی نی یارا در هرساعتی ازشبانه روز بسته است،پیامم دادم انگار نه انگار!

بابا ببندین در سایتو بره چرا مسخره کردین

فقط بلدین تبلیغ اضافه کنین؟!

چرا هیچ نی نی یاری نیست حتی تو ساعتی که خودش گفته؟

وقتی بلد نیستین و تواناییشو ندارین سایتو اداره کنین و به درخواستای کاربرا توجه کنین واسه چی سایت میزنین آخه؟

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یدونه تاپیک پاک میکنن اونم هروقت خدا میری تاپیکشون قفله

من سه روزه تو هرتایمی بگی همشونو رفتم تاپیک زدم صداشون کردم پیام خصوصی دادم اصلا انگار نه انگار

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
بچه ها من میخوام تمام کامنتایی ک تاخالا گزاشتم همراه تاپیکام پاک کنم چکار کنمایا میشه یا نه؟نی نی با ...

فعلا که هیچ جا نیستن!

کامنتا رو فکرنمیکنم پاک کنن

مرسی عزیزم که صدا میکنی🌻

خواهش میکنم..امیدوارم بیان و مشکلتونو حل کنن💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

خواهش میکنم..امیدوارم بیان و مشکلتونو حل کنن💐

ممنونم گلم

تاپیک قبلیم صداشون زدم انگار نه انگار!

امیدوارم ایندفعه بیان

@نی_نی_یار_1  لطفا این تاپیک حذف شه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2820931/کنکوری-نظام-قدیم-اکتیو-و-مثبت-اندیش-بدو-بیا