2777
2789
عنوان

چاق شدن گروهی

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 53 پست

من بلد نیسم گروه بزنم . نظرتون چیه همینجا حرف بزنیم ? بیایم هر روز بگیم چیا خوردیم . کالری مصرفیمون حدودا چقد بوده . و سعی کنیم بیشترش کنیم . ی برنامه هس با توجه ب قد و وزن و اینکه میخایم چقد چاق شیم نشون میده چقد کالری مصرف کنیم . من توی گوشیم دارم سامسونگ هلث . بقیه هم میتونن از بازار دان کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بلد نیسم گروه بزنم . نظرتون چیه همینجا حرف بزنیم ? بیایم هر روز بگیم چیا خوردیم . کالری مصرفیمون ...

بزا یه تامیک بزنیم بپرسیم چجوری باید گروه زد

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است، موهای من از عصر همان روز بلند است .....

فک کنم کالری شمار کرفس یا بشقاب باشه .هرکی پایس برنامه رو نصب کنه بیاد بگه چیا خورده و چند کالری . البته میتونین بدون برنامه هم پیش برین . به هم رژیم معرفی کنیم . و بگیم چیا خوردیم و چی بخوریم خوبه .همدیگه رو تشویق ب خوردن کنیمممم🤩 

البته فک کنم اکثرا توی تل گ رام گروه میزنن . ما هم میتونیم اونجا گروه بزنیم . با آیدی اد کنم ک کسی ن ...

تلگرام من ندارم

واتس اپ دارم 

ستاره من تل ندارم

برات درخواست میدم بیا خصوصی ببینم 

چه کاری میتونم بکنم

لاقل با هم باشیم انگیزه میدیم به هم بلکه چاق شدیم چند کیلو

ستاره من تل ندارم برات درخواست میدم بیا خصوصی ببینم  چه کاری میتونم بکنم لاقل با هم باشیم ان ...

وات بهتره من خودمم تلم ب زور باز میشه . قندشکنا کار نمیکنه درس 😑 ولی بخاطر شماره اینا همه میترسن بیان.وات 

وات بهتره من خودمم تلم ب زور باز میشه . قندشکنا کار نمیکنه درس 😑 ولی بخاطر شماره اینا همه میت ...

قند شکن چیه دختر 

خدا نکشتت 😂😂😂😂😂

نصفه شبی غش کردم از خنده