2777
2789
عنوان

کیا رابطشون باخدا خوبه بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست

قران بخون واقعا دلت اروم میشه ،از جاییکه فکرشو نمیکنی خدا بهت کمک میکنه ،من با چشم خودم دیدم که میکم ،دعا سرنوشت ادمو عوض میکنه ،مطمعن باش مشکلاتت حل میشه فقط صبر داشته باش و توکل کن

خدایا ،قرارم باش،یارم باش...جهان تاریکی محض است...میترسم پناهم باش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزییزم من فوق العاده به خدا اعتماد دارم و خدا رو دوست دارم اما بهت پیشنهادی میکنم 

برو کتاب۴اثر فلورانس اسکاول شین رو بخون 

دنیایی که ما توش رندگی میکنم قواعدی داره 

وباید طبق قانون پیش بریم 

فکر میکنم اعتماد به نفستون مایینه برای همین اینطور صحبت میکنید 

باید مثبت اندیش باشید و دیدگاهتون رو به زندگی عوض کنید 

ببین عزیزم این چیزیه که خودم تجربش کردم هر وقت گناه زیاد میکنم خود به خود یه سری انرژی منفی هم دورم میگیرند و از همه چیز بدتر فکر های آزار دهندهای که نا امیدی تو دلم میکارند ولی بعضی اوقات که سعی میکنم آدم خوبی باشم همین که تلاش میکنم تمام حس هام عوض میشند احساس سبکی و آرامش واقعی میکنم اینو بدون خدا از ما دور نمیشه ماییم که با افکار و رفتار و اعمالمون بهش نزدیک یا دور میشیم هر فکر ناامیدی تو سرته بدون از جانب شیطانه و بس

كفر نگو عزيزم.همينكه ادم بگه باخدام كه قبول نيس بايد تو روزاي سختت شك نكني و كفرنگي تا خدا ايمانتو ب ...

خیلی ساله عذاب کشیدم و کفر نگفتم اما دیگه خسته شدم نمیکشم

خدا شما رو میبینه یه وقتایی هست خودمون متوجه نمیشیم که خدا چقدر بهمون لطف داره .توی این دنیا هرکسی به یه شکلی باید امتحان پس بده . بعضیا تو این دنیا شاید از نظر شما خوشبختن و مشکلی ندارن.اما گلم اصل او دنیاست که شما الآن مشکل داری اما به خدا توکل میکنی ناشکری نمیکنی مطمئن باش خدا هواتو داره. ان شا الله که مشکلت به زودی حل بشه. برای نزدیک شدن به خدا نماز بخون قرآن بخون با خدا صحبت کن .

خیلی ساله عذاب کشیدم و کفر نگفتم اما دیگه خسته شدم نمیکشم

خدابزرگه به وقتش مراد دل همه رو ميده همونجور كه به صلاحشونه.بازم صبر داشته باش خواهرگلم اميدتو از دست نده معجزه خبر نميكنه

بنظرم کار درست کنی زندگیت بهتر میشه و کار بد و اشتباه نتیجه ی نامطلوب میده اگر زندگی خوبی از کودکی ...

با اون قسمت از حرفاتون که گفتید اگه زندگی خوبی از کودکی نداشتید مقصر پدر مادرن مخالفم ما از اول خانواده سطح پایینی بودیم از نظر  مادی ولی بابام یه ادم صاف و ساده و بی ریای زحمت کش بود پدر مادرم هر کاری از دستشون بر میومد برای ما کردن ولی  خب هر خانواده ای یه روزی دارن حتما روزی ما بیشتر از این نبوده اینا همش دست خداس من قبلا بخاطر اینکه مثل شما فکر میکردم خیلی با حرفام بابام و مامانم و رنجوندم الان بابام رفته من موندم و یه دنیا حسرت و عذاب وجدان 😢😢😢کاشکی منو ببخشه 

...... 
ببین عزیزم این چیزیه که خودم تجربش کردم هر وقت گناه زیاد میکنم خود به خود یه سری انرژی منفی هم دورم ...

بخدا من تو عمرم نشده به کسی ظلم کنم . بدجنس باشم . دروغگو باشم . حق کسیو بخورم .همیشه تو همه کارام خدارو دیدم و از نظر خودم ادم خوبی بودم . حالا منم گناه هایی دارم اما نه اونقد که لایق اینهمه عذاب باشم . مگه من چه بدی کردم؟ 

عزیزم هیچکس نیست که مشکل نداشته باشه حالا یکی مالی یکی جسمی و.... من وقتی از خدا میخوام بهمون پول بده تا خونه بخریم بعد میگم خدایا همینکه خانواده مو دارم بچه م سالمه هزاربار شکرت غلط کردم چیز دیگه ای خواستم... نگاه کن تو زندگیت ببین تو خیلی چیزا داری که بقیه آرزوشونه پس خداروشکر کن واستغفار کن منم برا آروم شدن دلت صلوات میفرستم 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

نوع نگاهت ب زندگی تعیین کننده همه چیه... خدا تو قران میگ ی سری چیزها هستن ک واقعا ب ضرر شمایه ولی شما میخایدیش و بالعکس. خدا ی جا دیگه میگ من انقد بنده هام دوس دارم ک اگ بدونن از شدت شوق منفجر میشن بعد من انسان با این عقل ناقصمون ی ذره ناملایمی تو زندگی میبینیم سریع یقه خدا رو میگیریم؟ 

یچیز دیک بهت بگم همه فک میکنن ما خیلی زندکی ارومی داریم ولی بخدا خیلی مشکلات داریم ما ک 100 درصد تو زندگی بقیه نیستیم ماها خودمون باید برای خوشبختی خودمون تلاش کنیم و برای دیگران هم ارزوی خوشبختی کنیم همین...نوع نگاهت تغییر بده یادت بیار الطاف خداوندی تو مراحل حساس زندگیت

خدا شما رو میبینه یه وقتایی هست خودمون متوجه نمیشیم که خدا چقدر بهمون لطف داره .توی این دنیا هرکسی ب ...

از کجا معلوم همین بی عدالتی اون دنیا هم نباشه؟ چرا من باید تاوان گناه های ناکرده رو پس بدم . خداروشکر میکنم بخاطر خیلی نعمتاش اما ازش دلگیرم ...