2777
2789
عنوان

کیا رابطشون باخدا خوبه بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست
بخدا من تو عمرم نشده به کسی ظلم کنم . بدجنس باشم . دروغگو باشم . حق کسیو بخورم .همیشه تو همه کارام خ ...

نمیدونم گلم شرایط چیه که اینقدر ناراحتی گاهی مشکلات امتحان الهی گاهی از سر اشتباهات و تصمیمات غلط خودمون برات دعا میکنم که زندگی روزهای خوبشو بهت نشون بده😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوع نگاهت ب زندگی تعیین کننده همه چیه... خدا تو قران میگ ی سری چیزها هستن ک واقعا ب ضرر شمایه ولی شم ...

من همیشه خدارو شکر کردم بخاطر الطافش . اما کاش یکم بیشتر منو ببینه

از کجا معلوم همین بی عدالتی اون دنیا هم نباشه؟ چرا من باید تاوان گناه های ناکرده رو پس بدم . خداروشک ...

مطمئن باش  خدا وقتی بهشت و جهنم قرار داده یعنی عدالت داره.گلم خدا داره امتحانت میکنه توکل کن به خدا  که از این امتحان سربلند بیرون بیای.مطئن باش اگه صبر کنی اگه به خدا توکل کنی نا شکری نکنی خدا هم تو این دنیا پاداش بهت میده هم اون دنیا.

نمیدونم گلم شرایط چیه که اینقدر ناراحتی گاهی مشکلات امتحان الهی گاهی از سر اشتباهات و تصمیمات غلط خو ...

بخدا دیگه انگیزه زندگی ندارم . گاهی وقتا میگم کاش خودمو بکشم راحت بشم لااقل

مطمئن باش  خدا وقتی بهشت و جهنم قرار داده یعنی عدالت داره.گلم خدا داره امتحانت میکنه توکل کن به ...

چی بگم.... اخه امتحان دیگه چقد ؟ تا وقتی نابود شم؟ این امتحانه یا انتقام اخه

سلام عزیزم. بیا یک لحظه طور دیگه ای نگاه کنیم. تاحالا حتما برات پیش اومده از اتفاقی که براش آرزوها داشتی و نشده ولی بعد از مدتی خودت از نشدنش ابراز رضایت کردی. زندگی واقعا زیباست چون خالقش زیباست و مهربان. همین الان داره میبینه و میشنوه پس الان خواسته قلبت رو بخواه من به نوبه خودم امیدوارم اگر به خواست و صلاحت هست بحق تمام نفسهای گرم خدا حاجتت رو ادا کنه. عزیزم خدا رو توی مردمک چشمت ببین نه تو اتفاقات زندگی . تو سیاهی کوچیکی که دنیای رنگی رو باهاش میبینی.

بیشتر مطالعه کن. موسیقی های آرامبخش گوش کن . به جاهایی که آرامت میکنه برو  و هرچیز که یادآور خاطرات تلخ هستن رو با دست و دلبازی رها کن.

راحت ببخش . مهربان باش. زیبا ببین . شک نکن کائنات آیینه خود ماست و برمیگردونه انرژی که بهش میدی. مس برای خودت زیبا و خوب بفرست و دریافت کن. همین جا ایست کن و پیاده کن تمام ناامیدیهات رو بریز دور منفی دیدنها رو . سعی کن از زاویه های دیگه هم جوانب رو بسنجی. در جمعها و گروههای فعال شرکت کن مثلا پیاده روی گروهی. جمع آوری زباله از طبیعت . کمک بلاعوض در تیه نذورات و .... حال خوب رو خودت باید برای خودت بخواهی و تلاش کنی و بسازی تا هنیشه قرعه فالت خوب باشه. عزیزم زیباترینها و بهترینها برای توسا کافیه بخواهی و تلاش کنی ولی اینکه آیا واقعا تو معنای زیبایی رو درک کردی و زیبا و خوب رو خلاصه درست رو انتخاب کردی دوباره حلاجی کن و شک نکن با خدایی که همین الان میبینه و میشنوه تو همیشه پیروزی تو همیشه بهترینی پس کم نخواه و کم نبین . الهی همیشه امیدوار و موفق باشی.

با اون قسمت از حرفاتون که گفتید اگه زندگی خوبی از کودکی نداشتید مقصر پدر مادرن مخالفم ما از اول خانو ...

پدر و مادری که تا پشتوانه ی مالی ندارن تعداد زیادی بچه به دنیا میارن دانایی و توانایی بزرگ کردنشون رو ندارن باعث به وجود آوردن نسل ضعیف و ناراضی بعدی میشن 

خدا پدرت رو رحمت کنه مطمئن باش اگر حرف نابجایی هم زدی تو رو بخشیده

ولی اعتراض کردن گناه نیست 

مخصوصا وقتی پدر و مادر وظیفه شون رو درست انجام نداده باشن 

رفیق گرمابه و گلستان   
انشالله بزودي خير خوش ميشنوي و خدا حاجتتو ميده عزيزم

تنها حاجتم ارامشه . دارم به عدالت خدا شک میکنم . منکه بنده بدی نبودم . گاهی وقتا میکم شاید اصن خدایی وجود نداره ....