2777
2789
عنوان

اقدامي هاي عزيز كه تنبلي تخمدان دارن لطفا بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 58 پست
چند كيلو وزن كم كردي؟ و رازيانه چجوري استفاده ميكردي؟؟؟

7کیلو ..... رازیانه از وقتی که پریودم کاملا قطع میشد شروع میکردم روزی یه لیوان دم میکردم تا ده روز ..... سه ماه اینکارو کردم باردار شدم ولی حیف نینیم تو ماهه دوم سقط شد

زِندگـیو عِیـن پاستیـل بِجـویین ....هَر مَزه ایـے هَم داشت چه تلخ چه شیـرین قورتـش بِدین ....ب همین راحتـے 😎 والا شـاخ شده .... 😏
دقیقا بیماری تنبلی تخمدان وقتی که بچه نمیخوای باردار میشی چون زمان تخمک‌گذاری مشخص نمیشه 

اخه چرا ؟؟؟ بعضي وقتا دلم ميگيره ميگم خدا اخه چرا 

كاش ي مريضي ديگه داشتم ولي پلي كيستيك نبودم 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

7کیلو ..... رازیانه از وقتی که پریودم کاملا قطع میشد شروع میکردم روزی یه لیوان دم میکردم تا ده روز . ...

متاسفانه ميگن اونايي تنبلي دارن احتمال سقطشون خيلي زياد 

اينجوري همش ادم بايد استرس بكشه

اخه چرا ؟؟؟ بعضي وقتا دلم ميگيره ميگم خدا اخه چرا  كاش ي مريضي ديگه داشتم ولي پلي كيستيك نبودم ...

چی بگم‌والا میگن اینا اثرات جنگ که روی دخترای ایرانی تاثیر گذاشته به خصوص متولدای دهه ۶۰ البته زمینه ارثی هم داره 

اهان شرایط خوردنش چطوریه عزیز؟

رازیانه از وقتی که پریودم کاملا قطع میشد شروع میکردم روزی یه لیوان دم میکردم تا ده روز ..... 

زِندگـیو عِیـن پاستیـل بِجـویین ....هَر مَزه ایـے هَم داشت چه تلخ چه شیـرین قورتـش بِدین ....ب همین راحتـے 😎 والا شـاخ شده .... 😏
روزی چند دفعه باید خورد ؟

روزی یک لیوان فقطم دم کرده باشه عرقش اصن خوب نیس

متاسفانه ميگن اونايي تنبلي دارن احتمال سقطشون خيلي زياد  اينجوري همش ادم بايد استرس بكشه

ن گلم ربطی ندارع خاله من سالمه ولی دوبار سقط کرد یکی دو ماهه یکی پنج ماهه

من از اين ماه ميخوام برم دكتر عطار شاكري  ميگن خيلي خوبه  دركنار داروها ميتونم رازيانه ب ...

من همراه رازیانه فقط متفورمین و قرص آهن میخوردم همین