سلام بچه ها نمیدونم شماهاهم مثل منید یانه قبل اینکه برم مسافرت خونه رو جارو میکشم و تمیز کاری میکنم و میرم بعد ک از سفر میام حس میکنم همه جاکثیفه با اینکه شوهرمم استان دیگه سرکاره وکسی تو خونه نیست منظورم از مسافرت خونه بابامه ک یه شهر دیگست میرم چند روز میمونم
وقتی برمیگردم احساس میکنم خونه کثیفه و عقرب و هزارپا میاد تو خونه چون سابقه داشت برگشتم دیدم عقرب خشک شده تو خونه بود یا بعضی وقتا صداهای ترسناک میشنوم چند روز ک خونم بمونم عادی میشن
حالا من امشب از خونه بابام اومدم همین احساسو داشتم دوباره باور کنید باترس مینشستم یا پسرمو میخوابوندم ترس از عقرب داشتم ولی چند روز بمونم دیگه ترس ندارم
این چند روز ک من نبودم کلید دست برابر شوهرم بود شبا میخوابید اینجا
من تو واتس آپ وضعیت گذاشتم ک چرا وقتی از مسافرت برمیگردم احساس میکنم جن و پری و مارو عقرب تو خونس شمام مثل منین یانه
دیدم مادر شوهرم پیام داده این چ حرفیه حتما بچه های من جن و پری و مارو عقربن ک توخونت بودن😑😐😐
منم انقد تعجب کردم از حرفش گفتم من منظوری نداشتم از فلانی هم تشکر میکنم اومد توخونم خوابید بعدشم لازم نمیدونم با کسی با کنایه حرف بزنم اگه حرفی باشه بدون تعارف میزنم ک اون فلانی هم کاری نکرد ک من بخوام حرفی بش بزنم و اسکرین دوستامم براش فرستادم ک اونام گفتن اره ماهم مثل تو ایم گفتم لابد فلانی هم توخونه اینا بوده ک اینام همین حسو دارن
به خواهر شوهرم پیام دادم ماجرا رو گفتم اونم کلی معذرت خواهی کرد و گفت اکثر خانمها اینجورین نمیدونم چرت مامانم این فکرو کرده حالا باهاش حرف میزنم و شرمنده و فلان
خدایا 😭😭