2777
2789

سلام.

دوستان پدرشوهر من قرار بوده واسم عروسی بگیره، خونه رهن کنه، و ۴ تیکه ی یخچال، گاز، لباسشویی، تلویزیون رو بخره.(شب قبل از بله برون اینا معلوم شد)

حالا بهمن پارسال اومدن تهران تالار رو گرفتن، الان هرچی میگیم دیره واسه خونه انگار نه انگار...

حالا آخرش میگه من کلا صد تومان میدم...

بعد اینجا بالا شهر نیست...

تقریبا پایین شرق تهرانه.

خونه های کوچیک چهل و خرده ای اینا، طبقات سوم و چهارم بدون آسانسور، رهنشون از ۸۰ تومانه به بالا...

ما خیلی شانس بیاریم ۸۰ تومانی پیدا کنیم، بعد تالار بجز میوه و شیرینی ۱۷ تومان باید بدیم، لباس و آرایشگاه و آتیله و گل و دسته گل و ماشین و کارت عروسی و... دیگه همه ی اینا مونده...

یعنی فقط یه رزرو انجام شده و تموم...

حالا من موندم چیکار کنم...

از اون صد تومانی که معلوم نیست کی هم بده، ۸۰ بره واسه رهن، حتی عروسی هم نمیتونیم بگیریم...

چه برسه به عروسی و اون چهار تیکه...

من هیچ جشنی نداشتم، اونم فقط واسه اینکه عاشق عروسی بودم و از جشنای دیگه خوشم نمیومد...

حالا شما جای من باشید چیکار میکنید؟؟؟

یه عروسی ساده بگیریم قطعا خیلی بهم فشار میاد...

ولی دارم بهش فکر میکنم...

که ساده بگیریم، که سرویس طلام نیاز نباشه، بفروشم باهاش تیکه ها رو بخرم.

چون وسیله هامم واسم مهمه... 

نمیخوام از راحتی برم تو سختی...(به اندازه کافی سختی توش هست، دیگه حداقل وسایلم اونی که میخوام باشه)

بابام هم قبول نمیکنه بخره... حقم داره. از روز اول گفتن میخرن، ما هم هرچی گفتیم گرون میشه گفتن نه ما دم عروسی میخریم... حالا به کل میخوان با صد تومان هم عروسی گرفته بشه، هم چهار تیکه سنگین، هم رهن خونه..

منم ۹۶ عقد کردم که اگه اون موقع میخریدیم، اصلا به این قیمتا فکر هم نمیکردیم...

حتی واسه خونه هم مامانم همون موقع دوبار بهشون گفت که هرچقدر میخواید واسه رهن بدید، (اون موقع رهن متری یه تومن بود.۵۰ متری ۵۰ تومان) اونو بدید، ما هم واما رو میذاریم روش، چون میخوان عقد کرده هم بمونن، رهنشم میدیم، هرچقدرم کم بود خودمون میدیم، مثلا دو دنگش به نام ما... ولی اینا دیگه خونه دارن...

اونا هم محل ندادن که ندادن.

حالا من دارم روانی میشم...

واقعا اگه ساده باشه نمیدونم چقدر بعدش دق میکنم...

از الان دارم حسرت میخورم...

از همون موقع که یه سال عقدمون قرار شد بشه دوسال دارم حسرت میخورم...

دارم‌دیوونه میشم...

در ضمن شوهرم هم سربازه، فوقش بتونه شکممون رو سیر کنه...

نه میتونه کرایه خونه بده، نه قسط وسایل...

شما باشید چکار میکنید؟؟؟

محل رو هم نمیتونم عوض کنم.

از اول اول شرط کردیم و واسمون مهم بود، اونا هم قبول کردن‌. اگه منم بخوام(که نمیخوام) بابام اجازه نمیده.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
چی بگم والله حتما رزرو تالارو به هم بزن یکی ازین ازدواج آسانها رو انتخاب کن که همه چی توش باشه به ن ...

بخوام ازواونا بگیرم، همون ساده تر بگیرم به نفع تره...

چون اصصصصلا دوست ندارم از اونا...

ممنونم ازت...

کاش همهدیاد بگیرن قول الکی ندن...

حرف الکی نزنن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یسری تالارها هست توو تهران ب عنوان هدیه به عروس داماد مبلغی از هزینه های جشن رو متقبل میشن مثلا لباس عروس, آرایشگاه ویسری موارد دیگر ک برای هرتالار متفاوت هست یعنی شما میری رزرو ک کردی معرفی میکنن فلان مزون یافلان آرایشگاه یافلان آتلیه شمامیری کاراشونو میبینی خوشت بیاد قرارداد مینویسی ودیگه کاری ب هزینه اش نداری .اینطوری حداقل کمی ازمخارج جشن سبک میشه وبه شماهم فشار نمیاد این طرح دوسه سالی هست توو بعضی از تالارها اجرا میشه

یسری ازمخارج اضافه وریخت پاچ زیادی هم سعی کن حذف کنی باکمی صبوری اینروزاتم میگذره منم دقیقا مثل شمابودم بااین تفاوت ک باز پدرشوهرت کمک میکنه منکه پدرشوهرم نداشتم پدر خودمم سالها فوت شده بدون پشتوانه  و ذره ای کمک ازاطرافیان زندگیمون چیده شد جشنمونم برگزار ..

عروسی ی شب هست خوب یابد میگذره حتی اگربهترینم باشه اطرافیان بدنبال ی ایراد هستن ک مدام بزبون بیارن بنظر من مهم خوشبختی   

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
عزیزم یسری تالارها هست توو تهران ب عنوان هدیه به عروس داماد مبلغی از هزینه های جشن رو متقبل میشن مثل ...

من اصلا حرف دیگران واسم مهم نیست...

خودم اصصصصلا نمیتونم حتی هر مزونی که میشناسم برم...

لباس و آرایشگاه و آتلیه واسم خییییییلی مهمه...

حتما میخوام خودم انتخابشون کنم.

میدونم که اگه برم اونجاها همش دق و ناراحتی دارم...

من همین یه جشن رو دارم...

بخدا آدم بدبختی نیستیم...

نمیخوام از هرجایی لباس و آرایشگاه بگیرم...😭😭😭😭😭😭

عزیزم یسری تالارها هست توو تهران ب عنوان هدیه به عروس داماد مبلغی از هزینه های جشن رو متقبل میشن مثل ...

خدا رو شکر که خوشبختی عزیزم...

ولی من خودمو میشناسم..‌

از روزی که برم اونجا قرارداد ببندم حسرت و دق خوردنم شروع میشه تا آخر عمر...

خوشبختی کجا بود؟

چون من اینو نمیخواستم...

گولم زدن...

خدا از پدرشوهرم نگذره...

فقط دلم‌میخواد بمیره تموم شه... به درک که عروسیم عقب میفته...

فقط بمیره ارثش برسه نامرد دروغگو...

من اصلا حرف دیگران واسم مهم نیست... خودم اصصصصلا نمیتونم حتی هر مزونی که میشناسم برم... لباس و آرا ...

حرف مردم ک اصلا نبایدهم مهم باشه اگرآدمها قرارباشه باحرف بقیه تحت تأثیرقرار بگیرن پس نباید نفس بکشن چون این ملت ظاهربین برای نفسایی هم ک میکشی حرف درمیارن .انشالله تمام اینروزا بخوشی میگذره عزیزم غصه نخور درسته حرص خوردن داره اما روزی میشه ک بخاطر روزهایی ک میتونستی بخوبی سپریشون کنی ولذت نبردی حسرت بخوری اونوقت حسرت نبود ی جشن ایده آل توو بقیه عمرت پنهان میمونه .

امیدوارم خواسته هات برمبنای دلت پیش بره وهیچ کاشو کاشکی در دلت باقی نمونه 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
خدا رو شکر که خوشبختی عزیزم... ولی من خودمو میشناسم..‌ از روزی که برم اونجا قرارداد ببندم حسرت و د ...

تجربه بمن یادداد ک خوشبختی فقط رسیدن بخواسته ها نیست .منم چون بدون پشتوانه جشن گرفتیم و اونطور ک میخواستمم شد ولی چ فایده زندگی ک آرزوشو داشتمم آیا مثل جشنی ک براش جنگیدمم شد!!؟ نه.....

بخاطر همین به عنوان ی دوست گفتگو کردم وگرنه قصدم دخالت نبود عزیزم . برات آرزوی بهترینارو دارم

حرف مردم ک اصلا نبایدهم مهم باشه اگرآدمها قرارباشه باحرف بقیه تحت تأثیرقرار بگیرن پس نباید نفس بکشن ...

مرسی عزیزم...

خیلی حرفات خوب بود...

ممنونم.

ان شالله که بشه.

تجربه بمن یادداد ک خوشبختی فقط رسیدن بخواسته ها نیست .منم چون بدون پشتوانه جشن گرفتیم و اونطور ک میخ ...

نه خانمی دخالت چیه؟؟؟

تاپیک زدم که نظراتتون رو بگید دیگه...

دستتم درد نکنه خیلی خوب گفتی...

من فکر کردم خوشبختی که گفتم خدا رو شکر که خوشبختی...

منظورم اصلا تیکه و اینا نبود.

ببخشید اگه سوء تفاهم شد.

ان شالله مشکلاتتون حل بشه

خدا لعنت کنه مسولیت این مملکت رو که اینکارو با مردم کردن 

خداییش الان همون 100 میلیون حقوق چهار سال و یه کارگرها اگه بخواد هیچی نخوره نخره .... سال قبل با بیست تومن می‌تونستی چهار تا کالا رو جنس خوب بخری الان یه یخچال معمولی ده میلیون میشه 

خدا لعنت کنه مسولیت این مملکت رو که اینکارو با مردم کردن  خداییش الان همون 100 میلیون حقوق چها ...

هم مسئولین، و هم بقیه که مسئول کشور نیستن، ولی حرف مفت زیاد میزنن...

خدا برشون داره به حق این شب جمعه

تاپیکتو خوندم یادم خودم افتادم.  حالا واسه تو 100 دادن. واسه من فقط 25 دادن و تمام. گفتن پول ما همینه خودتون میدونین.  

بعضی خانواده های واقعا بی انصافن . من هیچ وقت نمیبخشمشون. بهترین روزهای زندگیمو جهنم کردن.

به زودی به ارزوم میرسم .... هوراااا
تاپیکتو خوندم یادم خودم افتادم.  حالا واسه تو 100 دادن. واسه من فقط 25 دادن و تمام. گفتن پول ما ...

آخه دیگه اگه میخواست انقدر بده میدونست که ما یا اون موقع طلاق میگیریم، یا انقدر عقدمون طولانی میشه که همون باعث میشه چند سال بعد طلاق بگیریم.

شوهر من نه یه قرون پول داشت، نه شرایطش رو...

سرباز بود ما عروسی کردیم‌...

اون صد تومان دقیقا صد تومان بود... یعنی اگه ۹۹ تومان میداد همون ۹۹ تومان بود... ۱ تومانم نداشتیم بذاریم روش...

عزیزم ان شالله خدا بهت آرامش بده...

میفهمم چی میگی...

من که انقدرم دادن، باز دنبال یه راهی ام که بچزونمشون...

مگه آدم چند بار عروسی میکنه؟؟؟

آدم چند بار شب عروسی داره که میان خونشو میبینن؟؟؟

من انقدر کارام هول هولکی شد، که کلی چیز وقت نکردیم بخریم...

هییییییچ تزئینی هم نتونستیم بکنیم...

حالا تزئین شمع و گل و پروانه رو نمیگما...

مثلا مییزم یه روز مونده به عروسی تازه حاضر شد...

اصلا من ندیدمش تا شب بعد از عروسی...

انقدر که دیر پولو داد...

یه گلدون وقت نکردم بخرم...

یه قاب عکس، این چیزایی که تزئین معمولیه...

دیگه حالا این که تی وی و گاز و لباسشویی هم نداشتم که بماند...