2777
2789
پسرتون چن سالش بود باردار شدی؟

نمیدونم ۱۰ماه ۱۱ ماه

یکسالش بود که فهمیدم،دقیقا روز تولدش آز دادم.

الان ۱۸ ماهه ست

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده باشه.یعنی شما تا 2پری نشدی اصلا شک نکردی؟

نه آخه بعد زایمانم یه بار شدم بعد تا ۷-۸ ماه پری نشدم.

بعدشم یکی دو بار نامنظم شدم.دیگه شک نکردم اصن،آخه فکرشم نمیکردم به هیچ وجه.

شوهرم که تستو دید قسم میخورد کاذبه،میگف من مطمئنم😕

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نه آخه بعد زایمانم یه بار شدم بعد تا ۷-۸ ماه پری نشدم. بعدشم یکی دو بار نامنظم شدم.دیگه شک نکردم اص ...

دیگه چیزی نمونده تا زایمان.انشاله با همدیگه بزرگ میشن.اگه پسرتون شیطون نباشه.دختر من 13ماهشه خیلی شیطونه واقعا از کنترلم خارجه دیگه میترسم باردارشم.البته میدونم مال شوهرم هم صعیفه

دیگه چیزی نمونده تا زایمان.انشاله با همدیگه بزرگ میشن.اگه پسرتون شیطون نباشه.دختر من 13ماهشه خیلی شی ...

انشالله😔

آره واقعا ترسم داره،خیلی سخته.اونم با اوضاع هزینه های الان.

پسرمم شیطونو دور زده😥😥😥

انشالله😔 آره واقعا ترسم داره،خیلی سخته.اونم با اوضاع هزینه های الان. پسرمم شیطونو دور زده😥😥😥

خدا بهت صبر بده.وسلامتی بچهات گلت.نگران نباش میگدره.ولی از بعد جلوگیری سفت و محکم انجام بده

خدا بهت صبر بده.وسلامتی بچهات گلت.نگران نباش میگدره.ولی از بعد جلوگیری سفت و محکم انجام بده

ممنونم عزیزم خدا کوچولوی شمارم حفظ کنه برات😍

آره بابا باید برا بعدش یه فکر اساسی کرد،با دومی میشه یه جوری کنار اومد،اما دیگه با سومی و چهارمی نهههه😣😣😣

ممنونم عزیزم خدا کوچولوی شمارم حفظ کنه برات😍 آره بابا باید برا بعدش یه فکر اساسی کرد،با دومی میشه ...

مگه چن سالتونه؟اره من بچه 3 4 تا دوس دارم ولی فقط دوس ندارم از نطر روحی و جسمی نمیتونم😂

مگه چن سالتونه؟اره من بچه 3 4 تا دوس دارم ولی فقط دوس ندارم از نطر روحی و جسمی نمیتونم😂

واقعا سخته،نمیشه دیگه تو این اوضاع اقتصادی.

۲۱ سالمه😓

اخی عزیزم.سنت هم کمه خدا بهت صبر بده😃

آره واقعا خیلی زود بود برا دوتا بچه.

چی بگم که ناشکری نکرده باشم.خدا خودش کمکم کنه😔همسنام که ازدواج کردن هنوز ماماناشون میان خونشونو تمیز میکنن براشون غذا میپزن.منم از اول هیچی کمکی نداشتم حالا باید دوتا بچه شیر به شیر بیارم به امید کی؟؟؟هیشکی😕

دعا کن برام🙏😚😚😚❤

آره واقعا خیلی زود بود برا دوتا بچه. چی بگم که ناشکری نکرده باشم.خدا خودش کمکم کنه😔همسنام که ازدوا ...

درکت میکنم.بمیرم برات.من 32سالمه برام سخته.چ برسه ب تو.کسی نیس بهت کمک کنه یا شوهرت حداقل کمکت کنه.من راضیم تو کار خونه یکی هم دست بیاره برام کافیه.مت دخترم 8ماهه بود ک فهمیدم باردارم سقط کردم شوهرم خیلی ناراحت شد گفت نگه دار.من فکر همینجاهاش کردم تو اون شرایط اصلا اماده نبودم.چون شوهرم خودش هم کمک حالم نیس حالا باز مادرشوهرم ی کم کمک کرد ولی من دوس ندارم بیاد چون وسواسه عصبیم میکنه با کاراش

درکت میکنم.بمیرم برات.من 32سالمه برام سخته.چ برسه ب تو.کسی نیس بهت کمک کنه یا شوهرت حداقل کمکت کنه.م ...

خدانکنه مهربون😔

شوهرم یکم کمکم هس،اما مادر و مادرشوهر و اینا نه😕

مامانم مریضه و بی دست و پا، یکیو میخواد خودشو جمع کنه.نخوام برم کاراشو بکنم کارامو نمیخواد بیاد بکنه😞.

عوضش مادرشوهرم نقطه مقابلش،زبرو زرنگ و دست پادار و باتجربه،اما فقط واس دختراش😞به من که میرسه میگه اینا وظایف مادره.تازه ازونجاش میسوزم که جلو اقوام و آشناها یه جوری خودشو نشون داده و میده که هرکی ندونه فک میکنه ایشون داره بچه ها منو گنده میکنه،انقد خوب خودشو نشون داده که همه غبطه میخورن به حالم😐.

وای چطوری سقطش کردی😔من نتونسم دلم‌نیومد.

الان بچه داری جز دخترت؟؟ینی میگم بچه دار شدی بعدش؟؟

خدانکنه مهربون😔 شوهرم یکم کمکم هس،اما مادر و مادرشوهر و اینا نه😕 مامانم مریضه و بی دست و پا، یکی ...

نتونستم نگه دارم البته احتمال 90درصد خودش سقط شد.هنوز نمیدونم.چون من فقط ی لیوان دم کرده زعفرون و نبات خوردم فرداش لکه بینی بعدم پری شدم اصلا هیچ دردی نداشتم.سونو ک رفتم گفت هیچی نیس.میگم شاید خود نطفه صعیف بوده.اخه من تو بدترین شرایط روحی بودم.اصلا تو وحشتناکترین شرایط بودم.خواهرزاده نازنین ک تو قلب همه جا داشت وهنوزم نمیتونم باور کنم.براثر سرطان داشتیم از دست میدادیم شب تا صبح نمبتونستم بخاب.گرگزفتگی شدید داشتم.استرس شدید.دخترم 8ماهه بود.اصلا روحی روانی بهم ریخته بودم.شوهرم هم ادم نفهم و بی درکیه.اصلا نمیتونستم.فقط ی لیوان زعفرون خوردم.تو 6هفته بودم.خیلی راحت سقط شد.اصلا نفهمیدم چی شد