2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد ولی ترس دارم و پر. درد سر هست ..یکی اینجا تایپک زد باهاش باردار شد بود 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

خیلیا رو با چشم اطرافم دیدم با آیودی باردار شدن،نمیدونم چیکار دیگه باید کرد😥

خودم که قراره آیودی بذارم بعد زابمانم،با یه روش دیگه با هم .مثلا با طبیعی با کا ندوم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
یه ماهو نیمه زایمان کردم

من از ماما م پرسیدم گف سه ماه بعد زایمان مبتونی بذاری

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بساز نساز داره ....لکه بینی درد کمر پریود طولانی

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من نوع هورمونی میرنا گذاشتم. من ایران نیستم. اینجا هر کس قصد جلوگیری برای طولانی مدت داره میرنا توصیه میشه. مزیتش نسبت به نوع مسی اینه که خونریزی عادت ماهانه خیلی کم میشه و احتمال کم‌خونی فقر آهن خیلی پایین میره و روش خیلی مطمئنیه. البته باید از محل قرار گیریش مطمئن بود و سه ماه اول نیاز به چک کردن توسط پزشک یا ماما هست.

درد هم نه، اینجا میگن یک ساعت قبل از قرار دادنش مسکن بخورید. برای همین دردی احساس نمیشه.

تا ۱۰ روز اول نباید نزدیکی داشت، شنا کرد، داخل وان نشست یا تامپون استفاده کرد تا احتمال عفونت پایین بیاد. اگر ده روز اول دل درد و ترشحات بدبو داشتید نشون دهنده عفونت هست و باید به پزشک مراجعه بشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مامی خوشگل چه خوبه تو سن کم دختر پسردار شدی خدا حفظشون کنه باهم بزرگ میشن ان شاءالله😍😍😍😘😘

نه همچین خوبم نیس اما خب دیگه چه میشه کرد،ناشکری نمیکنم،امیدم به خداست خودش کمک کنه از پسش بربیام😔😔😔دعا کن برام مهربون🙏

منم دوس دارم بزارم ولی شوهرم قبول نمیکنه.نمیدونم برم یواشکی بزارم چیکار کنم.دخخرم کوچیکه ماه پیشم اقدام بود نشد.شوهرم اسپرمش صعیفه.خودمم قبل دخترم تنبلی داشتم ولی بعد زایمان درست شد.ک دخترم 8ماهه بود ناخاسته باردارشدم ک سقط شد.شوهرم طبیعی نمیتونه جلوگیری کنه کا ن دوم هم نمیزاره نمیدونم چیکار کنم.استرس میگیرم😣😣