2777
2789
عنوان

آموزش عشوه گری

308 بازدید | 9 پست

خانم ها اگر تجربه ای دارید این پایین بنویسید

برای هم مفید باشیم

👄‍ چند روش برای لوندی خانم ها
👈🏻 لوند بودن زنان را چندین برابر زیبا تر و ارزشمند تر جلوه خواهد داد . سعی کنید خصوصیات مردانه را از خود دور کنید
👈🏻 رقص! رقصیدن باعث میشه ناخودآگاه حالت عشوه گرانه ای به خودت بگیری. رقص یکی از نشانه های بارز زن بودن هست . نشاطی که کسب میکنید و به دیگری منتقلش میکنید
👈🏻 هرگز! با صدای بلند نخندید، بلند حرف نزنید و بی وقفه هم صحبت نکنید. بین جملاتتون مکث کنید و فاصله های چند ثانیه ای بگذارید.
👈🏻 موقع راه رفتن روی قدمهاتون تمرکز کنید تا هم اندازه، کوتاه و مستقیم باشند.این کار برای تناسب اندام هم مفید است.
👈🏻 ناخنهاتون رو مرتب و تمیز نگه دارید و یک انگشتر ظریف هم حتما داشته باشید.
👈🏻 گاهی کمی لوس باشید. مثلا اگه ناخنتون شکست، شدیدا ابراز ناراحتی کنید. البته حدش رو حفظ کنید تا برای همسرتون آزاردهنده نشه.
👈🏻 در موارد معدودی می تونید مثل بچه ها رفتار کنید. مثلا درقبال دریافت کادو از همسر جیغ بکشید! یا وقتی اشتباهی کردید، بچگانه حرف بزنید. اما باز هم حدش رو حفظ کنید!
👈🏻 با موهاتون یا گردنبندتون بازی کنید و زیرلب آواز بخونین.
👈🏻 همیشه تمیز باشید و کمی آرایش داشته باشید (نه زیاد که زننده بشه). تمیزی و زیبایی، ناخوآگاه بهتون حس لطافت و زنونگی میده.
👈🏻 به شوهرتون اجازه بدید از قدرت و مهارتهاش در زندگی استفاده کنه.
👈🏻 وقتی با هم بیرون هستید بذارید اون راهنمای مسیر باشه و مرتب بهش نگید از اینور برو یا از اونور نرو ... این راه نزدیکتره و اون راه ترافیکش سنگینه و...
👈🏻 به عنوان یه خانم لطیف از کلماتی مثل خاک تو سرم..ای وای باز یادم رفت ..چرا من دست و پا چلفتیم و.....جلوی دیگران بخصوص همسرتون استفاده نکنین..احترامتون میاد پایین..و باعث میشه دیگران همینطوری شمارو ببینن
👈🏻 هرگز ..لباس زیراتون رو جلوی چشم همسرتون تعویض نکنین خوشایند نیست.
👈🏻 از کلماتی مثل لطفا و متشکرم در صحبتاتون با هر شخصی استفاده کنین
👈🏻 آقایون از شلوار جذب خوششون میاد شلوار ازاد رو بذارین واسه زمانی ک همسرتون خونه نیست
👈🏻 تاثیر کلماتی مثل چشم و هر چی تو بگی رو برای شوهر دست کم نگیرید
👈🏻 اقایوون عاشق تشویق و تعریفن
اگه لباسی میپوشه و شما دوست نداری..نگو این چیه پوشیدی..من دوست ندارم..ب جاش با ناز و عشوه بگین..مثلا پیراهن قبلی بیشتر بهت میاد...وای چ خواستنی میشی... قربونت برم چقدر خوش تیپی
👈🏻 واسه همسرتون گاهی اوقات میوه پوست کنین تو جمع.. زمانی ک نیست از قبل اماده کنین...سالاد میوه..انواع میوه رو اسلایس کنین..تو یه ظرف خوشکل واسه همسری بیارین فقط لطفا همه این راهکارا رو یکدفعه باهم و پشت سر هم انجام ندین.

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نكات خوبي بودن👏🏻👏🏻👏🏻

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

متشکرم😘🍎

مگر تا کجا گرسنه ایم؟ 😔 هنگام اذان مغرب جلوی یکی از هیات های عزاداری مستقر در میدان فاطمی صفی بی سابقه و بسیار طولانی برای دریافت غذای مجانی بود که انسان راشگفت زده می کرد. هر شب چنین است. تعداد افراد ایستاده در صف را نشمردم، اما به جد می توانم بگویم که بیش از هزار نفر بودند. آنها نه تنها متکدی و کارتن خواب و مسکین به نظر نمی رسیدند، بلکه مردان و زنانی شیک و آراسته با لباس های تمیز و بعضاً با دماغ های عمل کرده و هیکل هایی ساخته و پرداخته به نیروی دمبل و هالتر و رژیم غذایی و عمل های معجزه گر جسمانی و صورتهای آرایش کرده و خلاصه با ظاهری تأثیرگذار متناسب با #فرهنگ ظاهر پرور موجود بودند و صفی چند صد متری عجیبی تشکیل داده بودند. براستی این صف با آن اعضای منتظرِ مصممِ خستگی ناپذیر مرا شگفت زده نمود، به گونه ای که نمی توانستم باور کنم که مردم در صف ایستاده انسانهایی گرسنه و نیازمندند که شب در خانه بی شام اند. یاد خاطرات چرچیل افتادم که وقتی از او پرسیدند: چگونه [جنوب] ایران را بدون مقاومت اشغال کردی، گفت: از تجربیات آشپز احمد شاه قاجار استفاده کردیم که به ما گفت: اگر مردم ایران را به صرف غذا دعوت کنید، نمی پرسند صاحب خانه ای که غذا می دهد، کیست. اگر به آنها وعده‌ ی غذا بدهید، طالب چیزی دیگر نیستند. وقتی می خواستیم وارد ایران بشویم، به بی بی سی دستور دادیم هر روز در رادیو اعلام کند متفقین می خواهند برای شما کیسه های آرد بیاورند. وقتی ما وارد ایران می شدیم، مردم همه در صف بودند برای گرفتن آرد! نتیجه اینکه این مردم اگر به مال مفت برسند، سیر هم که باشند، باز هم می خورند، یا می برند.

عالی 🌷🌷🌷🌷

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕