2821
2789
عنوان

دیگه طاقتم تموم شده😔

385 بازدید | 34 پست

دو تا تاپیک قبلم توضیح دادم که با شوهرم دعوام شده الان شوهرای دوستام همشون به زناشون زنگ زد ولی من چشام به گوشی خشک شد دوس ندارم انقدر وابسته باشم خودمم خیلی دارم اذیت میشم دوس ندارم اینهمه ترس از دس دادن داشته باشم ولی دست خودم نیس خدایا چی میشه شب بخابمو دیگه بیدار نشم

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه زنگ زدم بهشون که شوهراتون بهتون زنگ زدن گفتن اره

حالا چیکار داری کی شوهرش زنگ زده کی نزده.شاید اصلا دروغ بگن بجای غبطه خوردن به رابطه کسی همین امشب با شوهرت اشتی کن

عشقم همه کسم دخترم😍😍
حالا چیکار داری کی شوهرش زنگ زده کی نزده.شاید اصلا دروغ بگن بجای غبطه خوردن به رابطه کسی همین امشب ب ...

شوهرم خونه نمیاد امشب دو روزه رفته کوه

ببین تایپیکاتو خوندم برین پیش ی مشاور به نظرم شوهرت یا هنوز داره ترامادول مصرف میکنه یا ببخشید واضح میگم جقی شده یا داره خیانت میکنه 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

عزیزم الان تاپیکاتو خوندم متوجه شدم.ببین عشقم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم الان که تازه عروسی سعی کن گیر دادنهات کنار بذاری و روابط عاشقانه بینتون رو بیشتر بکنی اونوقت میبینی که شوهرت اصلا بدون اینکه به تو بگه همه دعوتهای دوستاش رد میکنه این رویه که بیش گرفتی تهش لجبازی شوهرت و دعوای بیشتر و در نهایت خدایی ناکرده جاهای باریک..

عشقم همه کسم دخترم😍😍
عزیزم الان تاپیکاتو خوندم متوجه شدم.ببین عشقم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم الان که تازه عروسی سعی کن ...

فک کنم دیگه تمومه دیگه منو نمیخاد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز