2777
2789

رمز موفقیتتون چیه من دیگه کلافه شدم هرچی جمع میکنم یه ساعته پسرمم همش میگه کنارم باشه وقتی بیداره وقتیم خوابه با کوچکترین صدا بیدار میشه واقعا دیگه نمیدونم چطوری به کارهام برسم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

چند وقتشه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بیخیال بزاربچگی کنه بعداکه این روزاگیرش نمیادبعدبازی کردن یادبده هرچی ریخته روجمع کنه

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم بامنی 😍مت دائم درحال جمع و جورم وسایلایی ک خیلی بریز بپاش داره از جلو دستش جمع میکنم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
چند وقتشه

۱۹ماه

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
بیخیال بزاربچگی کنه بعداکه این روزاگیرش نمیادبعدبازی کردن یادبده هرچی ریخته روجمع کنه

اخه خودم کلافه میشم خونم اینجوری ترکیده

۱۹ماه

خوب سرگرمش کن کاراتو بکن مثلا ی زیر انداز بنداز دستش خوراکی بده بشینه بخوره

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
اخه خودم کلافه میشم خونم اینجوری ترکیده

ب خودش یاد بده جمع کنه الان دختر من تو جمع کردن خونه مثلا رخت خوابا بالشتا ک میتونه برداره کمک میکنه 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

پسرم ۱۸ ماهش هر جیزی وکه بهم می ریزه سریع مرتب می کنم خدا شاهد هر شب ساعت ۴ و۵ می خوابم چون خونه ومرتب می کنم وناهار درست می کنم ولی باهم تا ۱۱ می خوابین من اصلا نمی تونن صبح زود بلن بشم شب باید کارام وبکنم

دختر من ۲۰ ماهشه خونم بازار شامه.سخت نگیر مرتب نمیشه

بخدا بعضی ها هستن غذاشون سروقت حاضر خونه مرتب بچه کوچیکم دارن ولی من غذام به وقت نیست خونم اینجوری خودمم وقت ندارم بخودم برسم قبلا تمیزی خونم عالی بود

قد ووزنش ومی گی البته اگه دوست داری مال ۱۸ ماهگیش وبگو

وزنش ۱۳قدش۸۵