2777
2789
عنوان

خانمهایی که با وجود بچه کوچیک خونتون مرتبه

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 58 پست
ماشالله وزنش که عالیه. 

نسبت به وزن تولدش میگن کمه تولدش ۴کیلو بود هیچی نمیخورع جز شیر دندونعاشم بخاطر شیر زیاد پوسید بیهوشش کردن و بردنش اتاق عمل درستش کردن براش

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

عزیزم از همین الان شروع کن دیگه نمیتونی درستش کنی اره باید بچگی کنه ولی باید بفهمه هر کاری که انجام میده دش باید جمع کنه حتی اگه درست حسابی جمع نکرد خودتم.کمکش کن.  مثلا اگه چیزی میخوره حتما  روی رو فرشی بخوره یا اگه اسباب بازی هاشو ریخت خودش باید جمع کنه یا به مامانش کمک کنه بهش بگو پتشو با هم جمع کنیم الکی یه دستمال بهش بده بگو بشین مثلا ماشینتو تمیز کن بعد خودت به کارات برس. براش روی زمین از اتاق تا اشپز خونه دونه دونه تکه های میوه بچین یا هر چیزی که دوست داره بعد بگو اگه همشونو خوردی یه جایره بهت میدم بعدش یه چیزی بهش بده که دوست داره این جوری خورد ودخوراکشو خوب میکنی مخصوصا اگه میوه نمیخوره تو هم به کارات برس خیلی کارا هست که میتونی خودت ابداع کنی و سرگرم شه در مورد خوابش نگران نباش هر کس یه جوره من شوهرم بغلش بمب بترکه بیدار نمیشه باید صد بار صداش کنم صبحا بره سر کار همش میترسم بچع که اومدچجوری بیدارش کنم بفرستم مدرسه اگه یکم سخت باشه باز از وضعیت من بهتره که فقط حرص میخورم.ببخش کلی حرف زدم 

خدایی که به شدت کافی است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاملا عادیه بخای هی مرتب کنی خودت اذیت میشی و مدااام باید بجمبی.من یادمه پسرم تازه راه افتاده بود برادرشوهرمو جاریم اومده بودن خونه مون سر زده اگه بدوونی چقددد خجالت کشیدم انقددد که نامرتب بود خونه.اقتضای سنشونه.الان پسرم ۲ سالو ۸ ماهشه خییییییلی خوب شده و خودش تو مرتبی خونه حتی کمک میکنه.بعد به این نتیجه رسیدم که باید دوره ش بگذره و نباید حساس بود یکم بزرگتر بشه کم کم تمیزی و یه جا نشستن واسه غذا خوردنو یادش بده.الان فقط نگاش کن و کیفففف کن

عزیزم از همین الان شروع کن دیگه نمیتونی درستش کنی اره باید بچگی کنه ولی باید بفهمه هر کاری که انجام ...

خیلی ممنونم خواهری ولی بخدا پسرم هرکاری رو پنج دقیقه انجام نمیده بعدش دوباره میاد سمت خودم بعدشم هرچی بگم بیا اسباب بازی جمع کنیم بندازیم تو سبد میندازه دوباره درش میاره خیلی باهوشه ولی بلد نیست چیزیو جمع کنه

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
عزیزم کاملا عادیه بخای هی مرتب کنی خودت اذیت میشی و مدااام باید بجمبی.من یادمه پسرم تازه راه افتاده ...

همش میگم نکنه پسرم بیش فعاله که اینجوریه   

خیلی ممنونم خواهری ولی بخدا پسرم هرکاری رو پنج دقیقه انجام نمیده بعدش دوباره میاد سمت خودم بعدشم هرچ ...

اره عزیزم.میدونم کاملا عادیه اصلا ربطی به پیش فعالی نداره پسرا همینن سه برابر دخترا خراب کاری میکنن اره عزیزم دوستمون راست میگه اصلا نگران نباش سنش که بره بالا درس میشه راحت تر حرفاتو قبول میکنه و انجام میده فقط سعی کن حرفای  تخریب کننده بهش نزنی مثل این که تو خستم کردی و ولم.کن و اینا چون روحیش خراب میشه بد تر میکنه دوره اش بگذره درست میشه به خوبیاش فکر و از مادر بودنت لذت ببر 

خدایی که به شدت کافی است 

ممنونم از همگی یکم فکرم بازتر شد خدا خیرتون بده  

اره عزیزم.میدونم کاملا عادیه اصلا ربطی به پیش فعالی نداره پسرا همینن سه برابر دخترا خراب کاری میکنن ...

انشالله  بهتر بشه

ماشالا خدا حفظش کنه! چیکار میکنی وزن و قدش خوبه؟مال من خیلییی تحرک داره و وزنش ۱۰ و ۴۰۰ بود ۳۰۰ گرم ...

خخخخ هیچی نمیخوره فقط شیر خودم اگه  روزی چند قاشق بخوره از خوشحالی میمیرم  

اها پس ژنتیکش حتما اینجور 

وزن تولد بچتون چند بود 

دست راستت رو سرم خواهر 

بهتریندجیز اینه که حساس نباشی تا بچه ها بزرگ شن من دست خودم نیست خیلی حساسم یعنی یه چایی میخوام بخورم باید دوروبرم تمیز و مرتب باشه بعد بشینم بخورم مامانم خیلی دعوام میکنه میگه خودتو از بین میبری اطرافیانم اذیت میشن راست میگه ولی دست خودم نیست واقعا

بهتریندجیز اینه که حساس نباشی تا بچه ها بزرگ شن من دست خودم نیست خیلی حساسم یعنی یه چایی میخوام بخور ...

منم مخصوصا بخوام بخوابم باید اتاقم یه چیز اضافیم نباشه وایه همین خیلی اذیتم با این شرایط