2777
2789

دو سال و نیم که عقد کردم و 6 ماه عروسی کردم تو دوران نامزدی چون رفتیم مسافرت مارو از خونشون بیرون کردن 10 ماه خونشون نرفتیم بعد 10 ماه اصلا به ما روی خوش نشون ندادن برای عروسیمونم وقت تعیین نکردن پدرم گفت 23 آذر عروسی باشه دوسال نامزدین دیگه برین سر خونه زندگیتون اونام گفتن باشه واسه عروسیم هیچ کاری برامون نکردن نه طلا نه سه تا تیکه جهیزیه نه رخت عروسی واسم هیچ کاری نکردن یه شب اونا عروسی گرفتن تو خیابون داربست زدن تو اون سرمای آذر ماه همه فامیلاشون مسخرشون کردن فرداشب پدرم عروسی گرفت تو بهترین و مجلل ترین تالار شهرمون منو شوهرم تا ساعت 9 منتظر بودیم تا بیان برن تو تالار بعد ما بعنوان عروس و داماد وارد تالار شیم فرداشم که پاتختیم بود نیومدن ما هم دیگه نرفتیم خونشون جلو فامیلام ابروم رفت شوهرمم خیلی عصبانی ازشون که هیچ حمایتی نکردن عید نوروزم نرفتیم الانم عیدفطره نرفتیم بنظرتون باید میرفتیم یا بریم شوهرم که اصلا راضی نیست چیکار کنم؟؟؟؟

ببخشید طولانی شد

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

ببخشیداستارتریه دوست خوب ومهربون وبامعرفت وخوشگل گزارش بزنه مرسیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2560873/بیاییدکیف-وکفش-عید-پست-اول?postId=84014371

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرت راضی نیست   تو چیکاره ای!!!   بی کاری می خوای دوباره بری  تا چیز کنن تو اعصاب و زندگیتون!!!!   با شوهرت برید بگردید و از زندگیتون لذت ببرین!!!!

من از خدام بود شوهرم مثل تو بود!!!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!

بیکاری دلت درد سر میخواد . خوشت میاد بی محلی بهت کنن؟؟؟؟ اگه آره خب برو

منم دوسالو نیمه قطع رابطه ام ۴ بار نیم ساعته همسرمو بعد دوسال فرستادم اما دیدم سردن گفتم دیگه نمیخواد بری اونم از خداش بود نره. منم هرجا میبینمشون سگ محلشون میکنم ‌

ویتی بابات اینقد سرویس میدن مشخصه که اونا خودشونو میکشن کنار

تیکه های جهاز و خرج عروسی هم وظیفه خانواده همسرت نبود

وظیفه پدرت هم نبود

وظیفه شوهرت بود 

وظایفش انداخته گردن این و اون طلبکارم هستید از همه؟

اول از شوهرت ناراحت باش واسه بی مسولیتی یه عروسی نتونس بگیره

گیر بشین تو رو خدااا دلت جنجال میخواد بری سنگ روی یخ بشی دلت خوشه ها خفت بیشتر از این چی به سرت بیارن غرور داشته باش تا شوهرتم خودش دلش نخواسته اصلا و ابدا بحقشو باز نکن مگر بچشون نبوده باهاش اینکارها ر کردن که چی انقدر عروس منفوره که قید پسرشونو زدن شما هم دنبال شر نباش بشین زندگیتو بکن بی دردسر 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

وقتی همسرت راضی نیست چ اسراری هست ب رفتن, شما عید نوروز برای تبریک سال نرفتی الان روچه حسابی دلت میخواد ک بری باتوجه ب اینکه میگی اینهمه هم بی حرمتی کردن .بنظرم اول تماس بگیر ببین رفتارشون پشت خط چطوره بعد تصمیم ب دیدار بگیر

ازهمچین خانواده ای ک حتی برای پسرخودشون ارزش قائل نبودن هرچقدر دوری کنی ب نفع زندگی خودت وهمسرت میتونه باشه 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔