2777
2789

سرماجرايي دعوامون شد مفصل 

هرو مقصر بوديم 

هر چي فش داد و دادوبيداد كرد منم جواب دادم ديگه خسته بودم از حرفاش ..

دفعات قبلم دعوامون شده بود هردفه گل ميخريد اشتي ميكرديم كم و بيش ذل الان بد دعوامون شد

اینبار تو گل بخر اشتی کن 

سر یه فرصت مناسب در مورد دعواتون صحبت کنید حلش کنید

باقهر چیزی درست نمیشه 😊

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خوبه شوهرت شعور داره قبلا برات گل میخریده برای آشتی،شوهرم من حتی شعور یه معذرتخواهی رو هم نداره همیشه این منم که بعد دعوا معذرتخواهی میکنم تا قهرمون طولانی نشه،

ایندفه تو ازش معذرتخواهی کن

خيلي حرفاي بد زد منم كنترل نكردم خودمو جواب دادم

توی دعوا معمولا حرف خوب زده نمیشه

این چیزا بین زن و شوهرا خیلی پیش میاد 

مهم عکس العمل صحیح بعد از دعواست که هورمونای عصبانیت دیگه خابیده

زندگی زن و شوهری ینی نیم من شدن

برو گل بخر خودش گلو ببینه گل از گلش میشکفه ببین چه شبی بشه امشب تازه عیدم هست شگون داره😁😊

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
اگ فک میکنی ک ایراد نداره تو پیش قدم شو و باهاش اشتی کن  با ی شاخه گل یا ی غذای خوب یا ....

غذا كه ميپزن تو خوهه 

چون روزه ميگيرم اونم مياد ميره تو اشپزخونه ميخوره اما حرف نميزنيم

خيلي دلم شكست ميگفت ابرومو بردي منز از خونه داشت بيرون ميكرد منم خانوادم 4ساعت ازم دورن شهر د ...

یواش یواش شروع کن یهو نرو منت کشی چون بد عادت میشه ببین چی دوست داره مثلا غذاهای مورد علاقشو بپز.براش میوه ببر چایی ببر تا یکم شرمنده شه.تو خونه هم خیلی خوشکل و س کسی بگرد یواش یواش رابطه رو شکل بده.من اعصاب قهر بیشتر از یه روزو ندارم تا مرز سکته میرم خیلی طولانیش کردی

تو زندگی هممون هرروز داریم یه چیز جدید یاد میگیریم

مهم اینه که دفعه بعد تو این شرایطی که الان پیس اومده کار درستو انجام بدیم

من یکی از اصولی که دارم اینه که هیچوقت موقعی که همسرم عصبانیه باهاش کل کل نکنم فقط بهش میگم اره عزیزم حق باتوئه هرچی تو بگی 

تاحالام ازین حرکتم نه ضربه خوردم نه بد دیدم

بعدش که اروم شد آمپرش اومد پایین می شینیم حرف میزنیم راست و ریسش میکنیم

دیگه ما بزرگ شدیم باید عاقلانه رفتار کنیم😁