2777
2789
عنوان

ویاااااااار بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 35 پست
من دکتر برام قرص نوشت  میدونم از علایم بارداری تهوع هست ولی تهوعدزیاد و حالت عوق زدن باعث فشار ...

اها 

نه اصلا حالت عوق زدن ندارم فقط دل و رودم انگار حالش خوش نیست 

مرسی عزیزم بیسکوییتم پیشنهاد خوبیه

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
اها اره دیگه تو این هاگیر واگیر ادم پریودم بشه 😂😂😂

شما که بارداری لکه لانگزینی کی براتون اتفاق افتاد قبل پری بعد پری چجوری بود کم زیاد

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسل یا مقدار خیلی کم دارچین یا خیلی کم زنجبیل ولی چون دارچین و زنجبیل قاعده اوره همون عسل بهتره شیرم ...

اها یه بار تست کنم ببینم چطور میشه

به نظرت دوغ میتونه جای شیرو بگیره؟

چون ترش مزه س راحت تر میخورمش تا شیر

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
اااا آلوبخارا خوبه؟  شمام فقط تهوع داری؟

منم میخورم خوبم

آره ولی خیلی بهتر از خواهرام هستم اونا خیلی بد بودن 

من کمر درد و دل درد و تهوع 

کلا ریزه خواری که میکنم خوبم

مثلا ساعت 7 عصر میبینیم داره حالم بد میشه سریع چندتا لقمه پنیر یا گره عسل چیزی میخورم تا معده ام خالی نباشه

شما که بارداری لکه لانگزینی کی براتون اتفاق افتاد قبل پری بعد پری چجوری بود کم زیاد

من فکر کنم دو هفته بعد اقدامم بود یه لکه خیلی ناچیز صورتی قهوه ای دیدم اصلنم شک نکردم که این اونه 😂 ... اقدامم هم ۳ روز بعد پریودم بود 

اها یه بار تست کنم ببینم چطور میشه به نظرت دوغ میتونه جای شیرو بگیره؟ چون ترش مزه س راحت تر میخورم ...

اره اگر جایی میشناسی که طبیعی باشه از اونا بگیر مغازه ای ها همش اسانسه

خرما هم زیاد بخور خوبه برات

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اها یه بار تست کنم ببینم چطور میشه به نظرت دوغ میتونه جای شیرو بگیره؟ چون ترش مزه س راحت تر میخورم ...

اره دوغ هم عالیه 

راستی پونه و نعنا و زیره و دارچین و زنجبیل نخور

عسلم کم بخور 

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
منم میخورم خوبم آره ولی خیلی بهتر از خواهرام هستم اونا خیلی بد بودن  من کمر درد و دل درد و ته ...

اها راس میگی منم ببینم میتونم پاشم ازین کارا کنن

مشکل اینجاس نای تکون خوردنم ندارم

رومم نمیشه به کسی بگم 😂😂

خواهش هزیزم اگ حالت عوق نیست ک عیب نداره 

فقط ناشتا یه تیکه بیسکوییت خشک بزار دهنت یا نون خشک 

ان شالله ک ب سلامتی بغلت بگیریش

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
اره دوغ هم عالیه    راستی پونه و نعنا و زیره و دارچین و زنجبیل نخور عسلم کم بخور& ...

پس همون دوغو بخورم این طفلی یه چیزی برسه بهش ..‌

چه گیری افتاده از دست من😂😂

خواهش هزیزم اگ حالت عوق نیست ک عیب نداره  فقط ناشتا یه تیکه بیسکوییت خشک بزار دهنت یا نون خشک& ...

وای خدا از دهنت بشنوه مرسی عزیزم 😍

اها راس میگی منم ببینم میتونم پاشم ازین کارا کنن مشکل اینجاس نای تکون خوردنم ندارم رومم نمیشه به ک ...

خیلی خودت رو ننداز و فکر نکن حتما باید خیلی بخوری چون از اون طرف چاق میشی 

اره اگر جایی میشناسی که طبیعی باشه از اونا بگیر مغازه ای ها همش اسانسه خرما هم زیاد بخور خوبه برات

خرما نباشه که من کلا نیست و نابود میشم همون یه کم منو زنده نگه میداره😂

پس همون دوغو بخورم این طفلی یه چیزی برسه بهش ..‌ چه گیری افتاده از دست من😂😂

کشک کلسیمش بالاس 

کشک هم بخور عالیه