2777
2789

از چ نظر بهداشت فردی؟

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

استفراغی  میشم🤢🤢🤮🤮🤮

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش تذکر میدم با ارامش

منظورتون چیه دقیقا؟

مثلا شوهرمن لباساشو پخش و پلا میکنه

یا جوراباشو میذاره کنار مبلی ک میخواد بشینه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

از نظر نظافت خونه و اینا ایقد غرغز میکنم ک یاد بگیره نظافت فردیشم من یکم وسواسم روز در میون نره حموم‌نمیزارم تو رختخواب بخابه اگ بخابه ام صبح همه رو تختی ها و رو بالشتیا و پتورو میشورم میبینه همه چیمون ایقد شستم رنگ و روشون رفته یکم ملاحضه میکنه

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
از چ نظر بهداشت فردی؟

فردی خصوصا..ذلیل مرده ها اوایل خوبن ولی بعداببچاره ت میکنن...برعکس منم حساس...خدانکنه بوی عرق بده ..بارهاشده بخاطر مسواک نزدن اعصابم بهم ریخته ...شاید باورتون نشه ولی تامیام کنارش بخوابم حالم بدمیشه ..

فردی خصوصا..ذلیل مرده ها اوایل خوبن ولی بعداببچاره ت میکنن...برعکس منم حساس...خدانکنه بوی عرق بده .. ...

البته بگم خیلی زحمت کشه ولی اینم بگم بیخیال شده...خیلی کمتر کنارش میخوابم خیییییییلی ..بخاطر پسر یکساله مم هست...ولی نمدونم چراروم نمیشه بگم...

به شوخی بگو منو بهت دادن خیالت راحت شد هپلی شدیا پاشو برو حموم مسواکم بزن بعد که از حمام اومد بهش اسپری بدن بده 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖
البته بگم خیلی زحمت کشه ولی اینم بگم بیخیال شده...خیلی کمتر کنارش میخوابم خیییییییلی ..بخاطر پسر یکس ...

روت نمیشه؟سوهرته ها من ک قشنگ روم‌میشه بوی عرق بده میکشمش😑😑😑😑😑