من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بمب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم شش ماهه اقدام کردم و قبلشم رفته بودم و چکاب کامل و پاپ اسمیر دادم ولی این ماهم دوباره رفتم دکتر بهم گف تایکسال اول اقدام طبیعیه باردار نشدن خانمای زیر ۳۰سال ولی اگ استرس داری برو عزیزم بهتره
والا هنوز ۱۰۰ درصد تصمیم بچه دار شدن نداریم ولی من دیگه نتونستم قرصامو بخورم برای مشکل ایجاد کرده بود شوهرم گقت قطع کن شد شد نشد نشد ولی خوب الان برام سواله که ۱۰ ماه گذشته چرا باردار نشدم