2777
2789
عنوان

دیدن همزاد تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9481 بازدید | 82 پست

سلام..من بیشتر وقتایی که توی حالت خواب و بیداری هستم احساس میکنم زمین داره تند تند بالا و پایین میره و کل بدنم قفل میکنه و نمیتونم تکون بخورم ولی بعد صلوات و اینا بعد چندلحظه رها میشه..چند شب پیش هم نصف شب یه لحظه بیدار شدم و دیدم یه نفر شبیه خودم تو اتاق هست بعدش اومد کنار تختم ایستاد من حضورش رو حس میکردم و وقتی اومد کنار تخت من کل بدنم قفل شد و دیگه نتونستم حرکتی بکنم..بعد یهو جیغ کشید و افتاد روم و بازم نتونستم حرکتی بکنم ولی بعد چند لحظه یهو همه چیز رفت..من باید چیکار بکنم..آیا همزاده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم چتدین بار بختکو تجربه کردم واقعا وحشتناکه منم صدای اومدنشو میشنوم و حتی رد پاهاشو رو بالش ...

بختک همین ک بدن قفل میشه من ی شب همینجوری شدم حرف بدنم بی حس شده بودنمیتونستم کاری کنم حرف زده ام نمیتونستم هرکارمیکردم میخاستم شوهرمو بلند کنم نمیشد فرداش بهش گفتم اونم گف منم همینجوری شدمممممم

سلام بچه ها منم همزاد دارم اذیتم می‌کرد نه اینکه ناراحتم کنه یا بترسونتم سربه سرم میزاره مثلا لباسامو قائم میکنه یا درو بازو بسته میکنه از گوشیم آهنگ پخش میکنه و.... میخوام رفتم پیش ی دعا نویس گفت چون جنس مخالف منه اذیتم میکنه و  میتونه بهم دعای دفع همزاد بده ولی خب من ی جورایی بهش وابسته شدم و دوسش دارم بهم دعایی داد که فقط اذیتم نکنه دیگه دلم میخواد باهاش ارتباط برقرار کنم کسی تجربه داره کمکم کنه

نه ولی نبودنش حس بدی داره

سلام دقیقا منم جن هارو حضورشون رو حس میکنم و سایه هاشونو دقیق میبینم همزاد همسرم مدام میبینم دقیقا کپی شوهرم هست و همیشه حتی با رنگ موی شوهرم دیده بودمش اما یکبار صورت واقعی خودش رو دیدم ک دقیقا شبیه همسرم بود ولی مو و ریش سرخ یمدت نبود دلم براش تنگ شده بود اما مجدد برگشته ولی نمیدونم چه دلیلی داره ک بسراغ آدم میان خصوصا اینکه همسرم همزاد خودشو نمیبینه ولی اون خودشو ب من تا بحال 5 بار نشون داده 3 بارم در حالت خواب که دقیقا صدای نفس کشیدنش رو متوجه میشدم ولی کسی نبود یا خاطرم هست انگار کسی میزد با نشت روی تشک تخت وقتی نگاه کردم دیدم همسرم خوابه و نمیدونم اصلا وجود این همزاد چ معنی داره حتی اون جن هایی ک گفتم هاله هاشونو میبینم اونا خیلی بهم کمک میکنن و وقتی شخصی با نیت بدی میخواد بیاد خونمون خودشون رو مدام نشون میدن با سایه هاشون و کارایی ک میکنن اما همزاد همسرم یمقدار اذیت می‌کرد اما جن ها آزاری برام نداشتن اوایل میترسیدم ازشون اما بعد عادی شد با وجود جن ها توی منزلم مشکلی ندارم اما دلم نمیخواد همزاد همسرم رو ببینم چون میگن بین زن و شوهر اختلاف میندازه اما جن ها با من رفیق هستن درسته نمیبینمشون اما وسایلمو جابجا میکنن و بعد ک میگم بزارید سر جاشون یا وسایلمو میخوام میزارن یجا جلو چشمم هرچند ما هستیم ک در جایگاه و منزل اونا داریم زندگی می‌کنیم چون اونها قبل ساخته شدن خونه ی ما در این مکان زندگی میکردن ولی ما با ساخت خونه مکان اونارو بهم زدیم خواستم بگم خواهر تنها نیستی منم هم جن رو میبینم و حس میکنم هم همزاد شوهرمو واضح میبینم جوری ک یوفتا میترسم واقعا ک آیا این شخص ک پیشمه الان شوهرم یا ن ولی بازم میگم از جن ها ترسی ندارم و اگر آزار بشون نرسونی کاری ک بات ندارن هیچ کمک هم میکنن اگر خواستی برام بنویس ک چجور میبینی و چکارایی میکرده؟