mamanesarang مدیر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 536 عنوان پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 21 پست پسرم 4 سالشه چند روز که میبینم پوست رو لبشو با دستش میکنه و لبشو میخوره خیلی نگران شدم بچه شاد و پر تحرکیه فقط کمی حساسه شبا هم تو خواب همش ناله میکنه 1398/03/15 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanesarang مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 536 استرس چی؟فیلم ترسناکی چیزی دیده یا از کسی میترسه؟ منو شوهرم گاهی جلوش دعواهای شدید میکردیم البته گذاشتیم کنار با اینکه ما واقعا زندگیه عاشقانه ای داریم همش با همیم ولی من وقتی عصبانی میشم بدجور سرو صدا راه میندازم
mamanesarang مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 536 اخی خدا ببخشه..اگه. خیلی نگرانی با مشاور بچه یه صحبتی کن تازه اومدم از مشهد شیراز مشاور و دکتر سراغ ندارم باید از فامیل شوهرم بپرسم یکیو پیدا کنم دکتره بچم تو مشهده که منم کلا اومدم شیراز واسه زندگی
respina76 عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 992 منو شوهرم گاهی جلوش دعواهای شدید میکردیم البته گذاشتیم کنار با اینکه ما واقعا زندگیه عاشقانه ای داری ... شاید همینا روحیشو تحت تاثیر گذاشت و به روی خودش نمیاره و بهت نمیگه 😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
respina76 عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 992 تازه اومدم از مشهد شیراز مشاور و دکتر سراغ ندارم باید از فامیل شوهرم بپرسم یکیو پیدا کنم دکتره بچم ت ... اگه مدرسه یا مهد کودکی پیدا کردی اونجا مشاور بهت معرفی میکنن.. 😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
mamanesarang مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 536 شاید همینا روحیشو تحت تاثیر گذاشت و به روی خودش نمیاره و بهت نمیگه منم واسه همین نگران شدم با اینکه دعواها همیشگی نبوده فقط بعد از زایمانم خیلی عصبی شده بودم به همه چی گیر میدادم حالا عذاب وجدان دارم
mamanesarang مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 536 اگه مدرسه یا مهد کودکی پیدا کردی اونجا مشاور بهت معرفی میکنن.. اوکی گلم ممنونم
respina76 عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 992 منم واسه همین نگران شدم با اینکه دعواها همیشگی نبوده فقط بعد از زایمانم خیلی عصبی شده بودم به ... ایشالله که چیزی نیست نگران نباش..با شوهرت بیرون برین و پارک و تفریح که از ذهنش پاک بشه..بچس دیگه رو هر چیزی زوم میکنه.. 😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍