2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
استرس چی؟فیلم ترسناکی چیزی دیده یا از کسی میترسه؟

منو شوهرم گاهی جلوش دعواهای شدید میکردیم البته گذاشتیم کنار با اینکه ما واقعا زندگیه عاشقانه ای داریم همش با همیم ولی من وقتی عصبانی میشم بدجور سرو صدا راه میندازم

اخی خدا ببخشه..اگه. خیلی نگرانی با مشاور بچه یه صحبتی کن

تازه اومدم از مشهد شیراز مشاور و دکتر سراغ ندارم باید از فامیل شوهرم بپرسم یکیو پیدا کنم دکتره بچم تو مشهده که منم کلا اومدم شیراز واسه زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرم گاهی جلوش دعواهای شدید میکردیم البته گذاشتیم کنار با اینکه ما واقعا زندگیه عاشقانه ای داری ...

شاید همینا روحیشو تحت تاثیر گذاشت و به روی خودش نمیاره و بهت نمیگه

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
تازه اومدم از مشهد شیراز مشاور و دکتر سراغ ندارم باید از فامیل شوهرم بپرسم یکیو پیدا کنم دکتره بچم ت ...

اگه مدرسه یا مهد کودکی پیدا کردی اونجا مشاور بهت معرفی میکنن..

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
شاید همینا روحیشو تحت تاثیر گذاشت و به روی خودش نمیاره و بهت نمیگه

منم واسه همین نگران شدم با اینکه دعواها همیشگی نبوده فقط بعد از زایمانم  خیلی عصبی شده بودم به همه چی گیر میدادم حالا عذاب وجدان دارم 

منم واسه همین نگران شدم با اینکه دعواها همیشگی نبوده فقط بعد از زایمانم  خیلی عصبی شده بودم به ...

ایشالله که چیزی نیست نگران نباش..با شوهرت بیرون برین و پارک و تفریح که از ذهنش پاک بشه..بچس دیگه رو هر چیزی زوم میکنه..

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍