2777
2789
عنوان

تو این گرونی چقدر پول یه شلوار یا مانتو میدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 71 پست

خواهرشوهر من عادت داره وسایل گرون خیلی زشت بخره طوری که هیچکس فکرشم نمیکنه اینقدر پولش رو داده.این سری رفته برای عروسی تاپ و شلوار خریده ۵۰۰ وقتی پوشید انگار لباس خونه بود خیلی ضایع و گشادم بود.بهش گفتم مبارک باشه اما انگار لباس خونس

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صد شلوار صد و پنجاه هم مانتو 

بیش از صدسال نمیدم 

تازه ناراحتم که چرا شلوار صد شد 

وای به حال فروشنده اگر زود خراب شه میبرم میزنم تو سرش شلوارو

در ضمن خسیس نیستم شاغلم با سختی پول درمیارم نمیتونم 

حرومه نتیجه زحماتمو ببرم بدم پونصد مانتو

و اینکه زیاد هم باور نکن 

یکی بود کلی پز میداد یه بار دیدم از یه ارزانسرا اوند بیرون بعدا بهش گفتم فلان جا دیدمت دیگه پز نمیده به من

بشنو و باور نکن

مانتو رو پارچه میگیرم عمم خیاطه میدم واسم‌میدوزه مجانی😁😁روسری و شال هم نهایت تا ۷۰ تومن پول میدم. شلوار هم ازین طرح جین که دگمه نداره میپوشم چون راحت تره اونا رو هم ۶۰ میخرم.  

اونی که داره خوبه در این حدود بخره به کیفیتش توجه داره

ولی اونیکه شغل خوبی نداره تو این گرونی مجبوره کم خرج کنه

شلوار کمترین قیمتش الان 90الی100تومنه

مانتوخوب کمتر از 150پیدا نمیشه

روسری هم 70 -80تومن

اللهم صل علی محمد و ال محمد