2777
2789
عنوان

امروز قرآنم ختم میشه بیاین براتون دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 124 پست

خوش به سعادتت

نمی دونم چرا توفیق این کارا ازم گرفته شده. منم التماس دعا دارم گره از  کارم راحت باز بشه و عاقبت بخیری دنبالش باشه

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
برام دعا کن استارتر باردارم و میخوام جدا شم اینقدر گریه کردم دلدردم دعا کن برام

عزیز دلم الهی خدا بهت آرامش بده😔

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به سعادتت نمی دونم چرا توفیق این کارا ازم گرفته شده. منم التماس دعا دارم گره از  کارم راحت ...

عزیزم منم چند سال بخاطر بچه داری نخوندم.

امیدوارم به حاجت دلت برسی.

روزی یک صفحه هم خیلی خوبه.

من قصد دارم بعد از ماه رمضان هم روزی یک صفحه رو با معنی بخونم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
قبول باشه عزیزم.خوشا به سعادتت.برام دعا کن خونواده شوهرم اینقدر تو زندگیم سرک نکشن.دعا کن شوهرم راضی ...

خیر پیش باشه براتون ان‌شاءالله😘

میشه برای منم دعا کنی امسال آخرین سال مستاجریم باشه و تا قبل از عید برم تو خونه ی خودم؟

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
بیاین برای همه منتظرای نی نی دعا کنیم که سال دیگه همین وقت نی نی بغلشون باشه😍

میشه لطفا برای منم دعاکنید 

که شخصی که ازم پول قرض گرفته بهم برگردونه....واقعا خیلی ذهنم درگیرش شده

ایییییی خدااااااا😢😢😢

اول برای همه مریضا بعد برای سلامتی منو دخترم و شوهرم دعا کن التماس دعا دعا کن خونه پیدا کنم ۱۵ روز د ...

سوره واقعه رو بین نماز مغرب و عشا بخون برای برکت مال و معامله عالیه.منم دعاتون میکنم اگه قابل باشم.

میشه برای منم دعا کنی امسال آخرین سال مستاجریم باشه و تا قبل از عید برم تو خونه ی خودم؟

حتما عزیزم😘

واسه زندگيم خيلي اشفتس دعا كن😢

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
عزیزم قبول حق و التماس دعای زیااااااااد     لطفا واسه من دعا کن بزودی مادرشم انشاالله..ان ...

زیارت جامعه کبیره رو سعی کن هر روز بخونی.

من خودم ازش حاجت گرفتم.