امی_ماه مدیر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 عنوان امروز قرآنم ختم میشه بیاین براتون دعا کنم | مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 124 پست سلام دوستای گل.طبق روال هر سالم،ماه رمضان قرآن رو ختم میکنم.چون ختم قرآن دعای مستجاب داره خواستم تا از شما دوستای گلم هم یادی کنم.اول برای ظهور اما م زمانمون و بعد هم شفای همه مریضا دعا کنیم. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️ 1398/03/14 | 16:04 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارگلی عضویت: 1392/11/23 تعداد پست: 1769 خوش به سعادتتنمی دونم چرا توفیق این کارا ازم گرفته شده. منم التماس دعا دارم گره از کارم راحت باز بشه و عاقبت بخیری دنبالش باشه که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 برام دعا کن استارتر باردارم و میخوام جدا شم اینقدر گریه کردم دلدردم دعا کن برام عزیز دلم الهی خدا بهت آرامش بده😔 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
fatima72 عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 1712 قبول باشه عزیزم.خوشا به سعادتت.برام دعا کن خونواده شوهرم اینقدر تو زندگیم سرک نکشن.دعا کن شوهرم راضی شه زمینشو بفروشه یه خونه خوب بخره برامون
بهار۷۷۷ عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 124 عزیزم محتاج دعاییم مهربان کارشناس و مشاور رایگان بیمه های عمر پاسارگاد🌸
آیداگلی عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 2743 سلام عزیزم طاعاتت قبول باشهعزیزدلم میشه واسم دعاکنی برم سرکار💗💗🦋🦋🌹🌹🌹🥀🥀🥀🌺🌺🌺🌻🌻🌼🌼🌼🌷🌷🌷⚘⚘💐💐
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 خوش به سعادتت نمی دونم چرا توفیق این کارا ازم گرفته شده. منم التماس دعا دارم گره از کارم راحت ... عزیزم منم چند سال بخاطر بچه داری نخوندم.امیدوارم به حاجت دلت برسی.روزی یک صفحه هم خیلی خوبه.من قصد دارم بعد از ماه رمضان هم روزی یک صفحه رو با معنی بخونم. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 قبول باشه عزیزم.خوشا به سعادتت.برام دعا کن خونواده شوهرم اینقدر تو زندگیم سرک نکشن.دعا کن شوهرم راضی ... خیر پیش باشه براتون انشاءالله😘 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مامان_محمدآیین عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1489 میشه برای منم دعا کنی امسال آخرین سال مستاجریم باشه و تا قبل از عید برم تو خونه ی خودم؟ میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
shaliz عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6355 بیاین برای همه منتظرای نی نی دعا کنیم که سال دیگه همین وقت نی نی بغلشون باشه😍 میشه لطفا برای منم دعاکنید که شخصی که ازم پول قرض گرفته بهم برگردونه....واقعا خیلی ذهنم درگیرش شدهایییییی خدااااااا😢😢😢
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 اول برای همه مریضا بعد برای سلامتی منو دخترم و شوهرم دعا کن التماس دعا دعا کن خونه پیدا کنم ۱۵ روز د ... سوره واقعه رو بین نماز مغرب و عشا بخون برای برکت مال و معامله عالیه.منم دعاتون میکنم اگه قابل باشم. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 میشه برای منم دعا کنی امسال آخرین سال مستاجریم باشه و تا قبل از عید برم تو خونه ی خودم؟ حتما عزیزم😘 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
گيسوكمند عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 21353 واسه زندگيم خيلي اشفتس دعا كن😢 اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 عزیزم قبول حق و التماس دعای زیااااااااد لطفا واسه من دعا کن بزودی مادرشم انشاالله..ان ... زیارت جامعه کبیره رو سعی کن هر روز بخونی.من خودم ازش حاجت گرفتم. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
مامان_محمدآیین عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1489 حتما عزیزم😘 مرسی گلم..قبول باشه میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
امی_ماه مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16361 واسه زندگيم خيلي اشفتس دعا كن😢 الهی خدا بهت آرامش بده گلم😘 در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️