2777
2789
عنوان

اونایی که رژگونه میزنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 10964 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدا بیوتی که یه مارک محشره ولی قیمتاش خیلی زیاده  مثلا هایلاترش حدود 400.500 تومنه

اره پالت سایش عالیه

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
نه عزیزم بینانگذارش اسمش هدی کتان ملقب به هدی بیوتی بوده این اسمم روی محصول گذاشتن 

عزیزگ من خودم میکاپ کارم و ۲۴ ساعته با این محصولات  دارم کار میکنم . کامل با این برندا هم اشنایی دارم 😂😂 من تو ی سایت عربی اینجوری دیدم نوشته عزیزم . حالا شما هرجور راحتی بتویس 😂

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
نه عزیزم هدی درسته :| هود اشپزخونه ست مگه

عزیزم تو ی سایت عربی دیدم اینجور نوشته . عزیزم شماهر جور دوست داری بنویس . از روی هجی انگلیسیشم میشه مطمئن شد

نه عزیزم بینانگذارش اسمش هدی کتان ملقب به هدی بیوتی بوده این اسمم روی محصول گذاشتن  

عشقم ملقب نبوده هودی بیوتی . ی بلاگر هستش هودی و اسم پیج اینستاگرامش هودی بیوتی بوده . و پولساز ترین پیج امریکایی همین پیجه . بعد اینکه پیجشو میزنه محصولاتشو میده بیرون . دورگه امریکایی و بیروتیه . مثل صدف بیوتی دیگه اگه محصولی بده در اینده بیرون میتونه اسم اسمو بزاره . ببخشید جسارت کردم عزیزم من واسه رشتم ک میکاپه و کار میکنم ناچارم اپدیت باشم و دانشگاه میرم همین رشته رو .این ها از گفته های استادمون بود 😍😍

عزیزم تو ی سایت عربی دیدم اینجور نوشته . عزیزم شماهر جور دوست داری بنویس . از روی هجی انگلیسیشم میشه ...

من یه دوست عزب زبان داشتم اسمش هدی بود 

تو شناسنامه اینجوری نوشته شده بود 

😕

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد