خانوما برای پیشگیری از بارداری رفتم بهداشت قرص شیردهی داده بهم هنوز شروع نکردم اما میدونم بخورم هم یادم میشه با وجود دوتا بچه هم روش مطمعنی نیست .میخوام برم آی یودی بذارم اما میگن هم عفونتش زیاده هم خونریزی هم اینکه بادوتا بچه کوچیک امکانش نیست بذاری اگه بذاری کمردرد میشی.به نظرتون چیکارکنم من دوتا حاملگی ناخواسته داشتم هم خودم قدرت جذبم زیاده هم شوهرم اسپرمش قویه حالا به نظرتون چیکارکنم از چه روشی استفاده کنم من اصلا تواین زمینه تجربه ای ندارم.ببخشید اگه کسی هم تازگی آی یودی گذاشته هزینش چقدره؟
عزیزم...خب ای یو دی بزار..ولی مواظب باش..بهداشتتو رعایت کن...توی رژیم غذاییت ماست و سیر هم بخور..مشکلی پیش نمیاد بنظرم..اخه آمپول هم هست هر سه ماه بزنی اونم فک کنم برا بعضیا نمیسازه..جنسیت بچه هات چیه؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امپول که ارزونه عزیزم.. ولی آی یو دی گویا بستگی به نوع دستگاهش داره..ولی خب بنظرم متخصص بیشتر بگیره ...
اگه بذارم ک اصلا بهداشت نمیرم میرم دکتر.دوسال پیش دوستم رفته بود پیش متخصص آی یودی گذاشته بود گفت باداروهام هزینش شده ۵۰تومن همش الان خواهرم میگه گرون شده