2777
2789

یه دستبند طلا قبل عید گم‌شد توکیفم‌بود که فردا برم عوضش کنم‌یکی دیگه بگیرم فرداش دیدم توکیفم نیست

انگشترم‌توجعبه انگشترامم گم شد همونی که خیلی دوسشداشتم الانم هندز فریم

ینی اب میشن میرن تو زمین اصا الکی اخه چرا😓😓😓

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی این مدت خونه تون نیامده بهش شک کنی اگه نه کار ماورا است 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

دیروز روسریم و بردم گزاشتم تو کمد بعد یهو پشیمون شدم گفتم بزا بجای شال همین روسری رو سر کنم.بخدا ۵ثاتیه هم نشد برگشتم هرچی کمد و گشتم نبود...اخه گزاشتم همون رو...خیلی عجیب بود کل کمد و از حرصم ریختم ک اخه ببینم چیشده...پیدا نشد ک نشد...شب ک برگشتیم داشتم لباسامو اویزون میکردم دیدم اونجاس😨😨

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢

شیطنت میکنن از ما بهترون برای اینکه راحت بشید راه حل بهتون میگم این ها از حضرت علی و حضرت سلیمان میترسن نو خونه بلند بگید اگه باز دست به وسایل من بزنید میسپارمتون به حضرت علی و حضرت سلیمان تو مایع ظرفشویی کمی سرکه سفید اضافه کنید تا ۴۰ روز موقع عروب اسفند دود کنید زیاد دنبال فا  ل گرفتن نرین 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

هیچوقت شب لباس هاتون رو زمین نگذارید و تو ایینه موقع شب نگاه نکنید حتیزشب ایینه اتاق خواب بپوشونید

کسی این مدت خونه تون نیامده بهش شک کنی اگه نه کار ماورا است 

چیکارکنم عاخه دیوونه شدم دقیقا چیزایی‌که میخوامشونو‌ واقعا دوسشون دارم

منم وسایلم گم میشه همه جا رو زیر و رو میکنم بعد یه مدت میبینم مثلا رو میزه 😕 دیگه عادی شده برام😑

کاش منم‌همیجوری میشدم ولی پیدا میشدن

چیکارکنم عاخه دیوونه شدم دقیقا چیزایی‌که میخوامشونو‌ واقعا دوسشون دارم

بالاتر نوشتم چیکار کنی عزیزم منم قبلا این اتفاق ها برام رخ میداد 

منم همین طور باز برای تو تو کیفت بود برای من تو جاطلایی تو کشو یود نیست و نابود شد 

واقعا هیچوچیز‌بدتراز گم‌شدن وسایلت نیست هرچقدر اصا بی ارزش باشه یا به کارت نیاد ولی مال ادم گم‌شه واقعا عصبی میشه من‌که اینجوریم