2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

77 بازدید | 6 پست

دوستان من میخام لیزر کنم بیشتر صورتمم واجبه  و میتونم ماهانه۱۰۰تومن هزینه کنم    و خیلیم دوست دارم زیر بغلو دستمم کنم   تو تخفیفان و نت برگ  تا ۱۰۰  زیر بغل و ساعد  و صورت میشه    ولی انگار تا دو جلسه تخفیف داره 

چون میترسم بعدش دیگ نتونم هزینشو جور کنم ولش کنم که ارزش نداره

بعد بنظرتون چندتا دستگاه الکساندرایت انتخاب کنم و هر کدوم دو جلسه  تخفیفشو برم خوبه؟!       یا همون یکیو انتخاب کنم و فقط صورتمو برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن شش جلسه رفته بودم لیزر اما نتیجه نداد تا اینکه با کلینیک ونک آشنا شدم. خدا خیرشون بده دکتر ایزدی یکی از بهترین متخصص های پوست هستن. من که جواب گرفتم. امیدوارم شمام جواب بگیرید. خیلی گشتم تا سایتشون رو پیدا کردم. اینجا براتون میذارم.

https://www.vanakclinic.com/