2777
2789
عنوان

من و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 104 پست

عزیزم ببخشید اما باید بری پیش روان شناس چون اینا یه اختلال روانی هست به شیزوفرنی و اسکیزوفرنی

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی مث..... میترسم، مامانم نمیترسع تازه میگه ساعت 4به بعد میاد میگه صداش مث انسان نیس صداش مث ...

چرا کاری نمیکنی ممکنه ازار بهتون برسونن یه همتی کن خواهر قرآن با صدای بلند بزار با آقا امام زمان حرف بزن چهار قل بخون ایت الکرسی بخون

هرکی بگه جن دیده قطعا دروغ گفته چون به این راحتیا نیست خیلی شرایط باید واسشون مهیا باشه که بتونن بیا ...

دقیقا این توهما فقط واسه کمبود اهنه در حدی که داشتیم‌کسیو میگفت جنازه میبینم که اتیش گرقته 

چرا کاری نمیکنی ممکنه ازار بهتون برسونن یه همتی کن خواهر قرآن با صدای بلند بزار با آقا امام زمان حرف ...

شبا قبل خواب حمد و توحید و آیت الکرسی و توسل به خدا و بعد شهید ابراهیم هادی میکنم و به زور میخوابم 

عیب نداره که

من شبا تویه اتاق خوابم یه اسب دریایی میاد هیچ کاریم نمیکنه فقط زل میزنه یه جا 😂😀

بی آزاره چیزی رو هم جابجا نمیکنه راضیم ازش 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

دوست عزیز الان شما دوست داری همچنان باشه و ادامه بده یا تموم بشه دیگه نبینی؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت