2777
2789
عنوان

من و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید بچه ها من نمیگم جن و ماوراءالطبیعه وجود نداره قطعا هست اما اما اما ، دیدنشون به هیچ وجه به این سادگی ها نیست و ما خیلیییی وقتا فقط توهم میرنیم ، یه نمونه مثالش ما همیشه درای اتاق خوابمون خود به خود بسته میشد و لیوانای آویزون از آبچکون همش تکون میخورد من اوایش میترسیدم و ربطش میدادم به این چیزا ولی رفتم چند تا مطلب علمی خوندم متوجه شدم کاملا دلیل علمی داره به خاطر یه سری امواج و جریان هواست ، خیلی دیگه از این توهمات هم دلیل علمی داره ، و اما اسکیزوفرنی و شیزوفرنی که خیلی هم خطرناک هستند بیماری  های روانی هستند که فرد وقتی مبتلا میشه چیزهای عجیبی میبینه و صداهای عجیبی میشنوه و اینها اینقدر آزارش میده تا خدایی نکرده به مرز جنون برسه یا دست به خود کشی بزنه ، پس خوهش میکنم به جای اینکه برید سراغ دعا نویس و این داستانا یه سر به یه روان شناس یا روانپزشک بزنید ، به خدا که ضرری نداره حداقلش مطمئن میشید مشکلی ندارید💜

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
آخه خودش تنها نبوده شوهر خواهرمم تو اتاق بوده اومد پایین فک کرد منم گفت بله صدام کردی؟! گفتم ن گفت ف ...

خیلی پیش میاد ک صداهای تو خواب رو خیال کنیم بیرون از خوابه ... این صد در صد  نیست گلم  

ببین بیشتر این چیزا موقعی پیش میاد که تازه داری به خواب فرو میری و از ذهنمان نشات میگیره

من چن شب متوالی پا شدم اب خوردم و لب تاپو خاموش کزدم اما پری شب مامانم و لب تاپ رو بسته بود در حالی که من با لب تاب اصلا کار نکرده بودم 

من ندیدم فقط اذیت میشدم

من خودمم😐ولی فکر کنم اینا همش مال وقتیه که مغز خستس واسه همینه

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜
نظر اولمو بخون .تو اون خونه فقط تو اون اتاق اونطوری میشدم .عوض کردیم دیگه اونطوری نشدم

عجیبه ، شاید واقعا اون اتاق نرژی های منفی توش بوده نمیدونم

عجیبه ، شاید واقعا اون اتاق نرژی های منفی توش بوده نمیدونم

دیدنشو که نمیدیدم حتی تو خوابم نمیدیدم فقط تو خونه فرار میکردم داد میزدم جن ها دنبالمن هیچکس کمکم نمیکرد یا میگرفتن میکشیدنم صدامم درنمیوند توخواب اینطوری اذیت میشدم.اونم وقتی که تو اون اتاق میخوابیدم