2777
2789
عنوان

لاغری با مانکن. دخملای تپل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7532 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با روزی ۱۵۰۰ ۱۱ کیلو کم کردی؟

آره چطور؟؟

با تاپیک لاغری بامداد خمار بودم،میشناسیش؟؟

۵ روز در هفته ۱۵۰۰،دو روز هم زیر ۵۰۰ باید مصرف میکردیم،بش میگفتن روزای فست.که من معمولا فست نمیگرفتم نمیتونستم،مگه اینکه اون دو روز رو روزه میگرفتم.

حلقه هم روزی دو تا یه رب تمرین میکردم،آخرشم یاد نگرفتم اما همون تمرینش کلی انرژی ازم میگرف خیس عرق میشدم.البته اونم هر روز نه،بچه کوچیک دارم زیاد نمیرسیدم.

به سه ماه نرسید،شاید تو ۷۰ روز کم کردم،یهو باردار شدم دنبالش ول شد😕

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
چ خوب چیه لینکش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-

جدید?page=7659

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
آره چطور؟؟ با تاپیک لاغری بامداد خمار بودم،میشناسیش؟؟ ۵ روز در هفته ۱۵۰۰،دو روز هم زیر ۵۰۰ باید مص ...

چقد خوب ...

عزیزم

اخه من روزی ۱۰۰۰ کالری مصرف می کردم دیدم لاغر نمی شم ول کردم زود البته زود بیخیال شدم شاید یکی دو هفته

چ خوب چیه لینکش

گذاشتم برات گلم

برو‌تو تاپیکش،پست بذار وزن و قدتو بگو،ازشون بخواه راهنماییت کنن،خیلی خوبه،بریا،بچه های خوبین زود گرم میگیرن میتونی باشون همراه شی

نمیدونم چه جوری باید کالری شماری کنم باید هزینه پرداخت کنم؟

نه هیچ‌هزینه ای نداره

فقط کالری مورد نیازتو‌ محاسبه کن،برا محاسبه کالری لاغری،باید وزنت رو ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ کنی.این میشه کالری مجازت.

به کالری یی که برنامه بهت میده توجه نکن،اون کالری تثبیت وزنه.

بعد از صبح هرچی میخوری حتی یه دونه قند،رو وارد برنامه کن بت نشون میده چقد کالری مصرف کردی.دیگه خودت حواست باشه تا شب از کالری مجازت نباید رد بشی.

پایین برنامه ش یه علامت + داره،اونو بزن غذاها و چیزایی که میخوری رو وارد کن

چقد خوب ... عزیزم اخه من روزی ۱۰۰۰ کالری مصرف می کردم دیدم لاغر نمی شم ول کردم زود البته زود بیخیا ...

مطمئنی رعایت میکردی؟؟؟

دوباره شروع کن

اما مصمم تر،ولش نکن.تا نتیجه شو ببینی.

من دوهفته اول ۴ کیلو کم کردم،باورت میشه؟؟

اما بعدش دیگه کمتر شد کاهشم

گذاشتم برات گلم برو‌تو تاپیکش،پست بذار وزن و قدتو بگو،ازشون بخواه راهنماییت کنن،خیلی خوبه،بریا،بچه ...

مرسی عزیزززززم . ایشالا ک نی نی گلت بسلامتی ب دنیا بیاد و باعث افتخارت در دنیا و اخرت باشه ❤️

این نیز بگذرد . . .

مرسی عزیزززززم . ایشالا ک نی نی گلت بسلامتی ب دنیا بیاد و باعث افتخارت در دنیا و اخرت باشه ❤️

ممنونم مهربون🙏

انشاءالله شمام موفق باشی همیشه😊و خوشبخت😍

من حدود ۸ کیلو کم کردم با اپلیکیشن مانکن...حدود ۴ یا ۵ ماه

خیلی برنامه خوبیه.

همه چی هم می خوردم.

اگر یه موقع قرار بود مازاد کالری روزانه بخورم پیاده روی می کردم مقدار کالری که با پیاده روی کم میشد  را با برنامه healt میسنجیدم اینطوری همه چی خوردم.

راستی یهو امضات توجهمو جلب کرد

من ۱۱ کیلو رو که کم کردم،تو جلوگیری و ناخواسته باردار شدم،

شمام پیگیر باش،شاید شمام مث منی باید کم کنی تا نی نی بیاری.😍

راستی یهو امضات توجهمو جلب کرد من ۱۱ کیلو رو که کم کردم،تو جلوگیری و ناخواسته باردار شدم، شمام پیگ ...

راست میگی ...خیلی چاق شدم یکدفعه ... از بس ورزش و تحرک رو گذاشتم کنار .... الان ۸۰ کیلو ام 😢😢

این نیز بگذرد . . .