2777
2789
عنوان

باشگاه ورزشی چه رشته ایش خوبه برای زیبایی اندام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درباره پیلاتس شنیدم که میگن تاثیرش خوبه روی بدن ولی میگن یه کم خسته کنندس

عاره خب چون زیاد جنب و جوش نداره، منم فک میکردم از این ورزش متنفرم و به اصرار اطرافیان رفتم😅ولی مربی خیلی مهمه عزیزم، مربی خوب پیدا کنین حوصلتون سر نمیره تو باشگاه🤗

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 

سوال منم بود پری پاها و باسنمو دوس دارم دلم میخواد یه ذره شکممو آب کنم و سینه هامو فرم بدم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
میگن تاثییر داره من خودم پیلاتس میرم وزنم ا۱لا تغییر نکرد ولی هیکلم واقعا قشنگتر شده سفت شدم و با س ...

عهههه چه خوب منم میخوام همینجور بشم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
عزیزم بعد چند وقت تاثیرش رو دیدین رو بدن

وای باورتون نمیشه چقد سریع🤗 من انقد بدنم خشک بود و انعطاف نداشتم که نگو، خم نمیتونستم بشم😅بعد 10 جلسه این حالتام رفت یعنی قشنگ نرم شد عضلاتم، بعد 20 جلسه قشنگ خودمو تو آینه میدیدم احساس میکردم نصف شدم😂البته رژیمم داشتما ولی خیلی سفت و سخت نبود، خلاصه تو سه ماه 12 کیلو کم کردم بعدش خودخواسته باشگاه نرفتم و رژیمو شکوندم الان همش برگشت😂😂😂

We are just passengers, on a train. We are all fading away.