2777
2789
عنوان

بیاااااید بگید اولین سفری ک با همسرتون رفتید کی و کجا بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 221 پست
اره بابا شلوغ میشههه فک کنم باز باشه ولی ما جمعه رفتیم اکثر مغازه ها بسته بود 

گفتم احتمالا واس عید باز باشن ...خیلی ممنون🌹

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما باهم شوخی داشتیم بابا اون داشت میگفت تو عرضه نداشتی فلان کارو کنی به خنده منم اونو گفتم وگرنه خیل ...

خیلی خوبه راحتین باهم قبلش دوست بودین؟

خرم آن لحظه که جان میرود اندر طلبت 

نامزد بودیم که رفتیم شمال خونه مامانمینا،ولی اولینش ک ماه عسلمون رفتیم مشهد ک عالی بود خیلی بهمون خوش گذشت

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

تو عقد بودیم و راهمون دور بود، باهم اومدیم خونه مجردیش😆 هیچ جایی رو هم بلد نبودیم دوتایی بریم، میرفت سرکار میومد خونه شام میخوردیم و فیلم میدید میخوابیدیم تا صبح وول میخوردیم (کارای بد نمیکردیما، در حد محبت کردن بود😂) پامیشد صبح زود میرفت سرکار! داداشم رفته بود مسافرت مخ بابامو زدیم اومدیم، داداشم برگشته بود بعد یه هفته زنگ زد تا اون رومو ندیدین پاشین بیاین😣😂 نذاشتن تو عقد بریم جای خاصی 😔

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕