2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

6769 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من این ما پریود نشدم رفتم دکتر گفت یه کیست ساده ۳۱*۴۱ میلی داری که قرص هرمونی نیاز نداری قرص فمودین بهم داد گفت دو ماه بخور بیا سونو بشی من لکه بینی خون رقیق دارم که دکتر گفت تا یک ماه هس اینجوری خیلی استرس دارم رفع میشه کیستم؟برا بارداری مشکل پیش میاد؟من یک ساله ازدواج کردم ۱۸سالمه

همیشه خوب باش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفع میشه کیست ساده این حرفا رو نداره که😁

خیلی استرس دارم اخه لکه بینی دارم مگه کیست لکه بینی هم داره از وقتی قرص فمودین میخورم یکم بیشتر شده خونه رقیق گاهی وقتا لخته کوچیک

همیشه خوب باش  

من فروردين همينطوري شدم لكه بيني داشتم پريودم ٢٥ روز عقب افتاد رفتم سونو گفت كيست تخمدان داري مال منم ساده بود ٢ سانت بود دوتا كيست تو تخمدان سمت چپ داشتم 

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏

کیست لک هم میاره ...

زیاد خم و دولا نشو بپر بپر نکن و رابطه خیلی سخت نداشه باش ک نترکه .اگه نترکه ک دوماه قرص ال دی رفعش میکنه .سردی کمتر بخور .و سنگین بلند نکن بیشتر ۵ کیلو 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
کیست لک هم میاره ... زیاد خم و دولا نشو بپر بپر نکن و رابطه خیلی سخت نداشه باش ک نترکه .اگه نترکه ک ...

ممنون عزیزم...اره داشتم غذا درس میکردم خون رقیقی ازم اومد کار که میکنم لکه بینی بیشتر میشه

همیشه خوب باش