2777
2789
عنوان

ویتامین d3 و نور آفتاب

408 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی بوده با جذب نور خورشید از طریق سیستم کمر رو به آفتاب دی۳ ش روبراه شده باشه😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
تا جایی که میدونم برای رسیدن کافی باید هرروز نور افتاب مستقیم اونم حوالی ظهر 12 به بدن برسه  ...

اون آفتابگیری بعد چند وقت اثرش رو نشون میده میدونید؟

ما خانوادگی مشکل کلیه داریم من خیلی نمیتونم و خیلی نمیخام قرص مصرف کنم 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون آفتابگیری بعد چند وقت اثرش رو نشون میده میدونید؟ ما خانوادگی مشکل کلیه داریم من خیلی نمیتونم و ...

فکر نمیکنم ویتامین د3 برای کلیه مشکلی ایجد کنه 

با کلسیم فرق داره

با دکتر مشورت کن به جای اینکه نخوری قرص

عزبزم میگه روزی 20 دقیقه پشت به افتاب بشین.افتاب مستقیم به پوستت بخوره کافیه.بدون کرم و بدون شیشه بر ...

اها خیلی ممنونم 😊

فکر نمیکنم ویتامین د3 برای کلیه مشکلی ایجد کنه  با کلسیم فرق داره با دکتر مشورت کن به جای این ...

کلا قرص برای کسی که مشکل کلیه داره مضره منم تاجایی که بتونم روش طبیعی رو تست میکنم 

ملسی دوسم😍

خداییش خیلی سخته لخت کنی هر روز تو افتاب مستقیم😂😂

من که دکترم بهم گف روزی یه ساعت افتاب بگیرو و بهم قرصم داد هفتگی و روزانه مصرف کنم بعد چهار ماه هنوز نرمال نشده با وجود مصرف قرص،فک کن حالا اگه فقط بخوای افتاب بگیری که فک منم تا یه سالم نرمال نشه ویتامین دی بدنت😞

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خداییش خیلی سخته لخت کنی هر روز تو افتاب مستقیم😂😂 من که دکترم بهم گف روزی یه ساعت افتاب بگیرو و ب ...

برای من ۲۲ هستش

امیدوارم زودی برسه به ۳۰ 😂😂

کمرتو لخت کن برو تو اینستا یا همین نی نی سایت 

به خودت میای می بینی پشتت سوخته متوجه گذر زمان نشدی 😁

برا ۷ بود😝

عوه😂