2777
2789

دوستان اول یه پیش زمینه از خودم بگم، وضع مالی پدرم خوب بود ولی ما 4 تا خواهر و برادریم که همش تو فاز درس بودیم و منم زیبایی اولویتم نبود به غیر از سن بلوغ تو بقیه دوران زندگیم خیلی به فکر عمل بینی نبودم، لیسانس که قبول شدم تو دانشگاه خیلی بهم توجه میشد از طرف جنس مخالف واسه همین احساس نمی کردم باید زیبا تر باشم، از نظر قیافه هم باید بگم که زیبا نیستم خیلی و فکر میکنم جذاب باشم چون معمولا آقایان به طرفم جذب میشن ولی خانوما معمولا از بینیم ایراد میگیرند حتی پشت سرم هم شنیدم میگن یارو با این دماغش چقدر خاطرخواه داره، بینیم گوشتی و سر بالاست ولی بزرگه(عکس نمی زارم) دوران فوق لیسانس هم باز موردای خوبی بهم پیشنهاد میدادن

چون وضع مالی خوبی داشتیم همیشه خوش لباس بودم و هستم لاغرم و قدم 174 هست

26 سالگی ازدواج کردم همسرم هم خوش قیافه قد بلند و چهار شانه است

الان 34 سالم هست و دو ساله بچه دار شدم و سه ساله که کار نمی کنم خونه نشین شدم، مشکلم از بعد از بچه دار شدن شروع شد چون الان دیگه خودمم از قیافم بدم میاد، بعضیا بهم میگن تو که وضع مالیمالی خوبه چرا دماغتون عمل نمیکنی( درآمد شوهرم خوبه) ولی مشکل اینه که نم دونم تصمیم به عمل الان فکر خوبیه یا تحت تاثیر افسردگی زایمانه، و بعدا پشیمون میشم

شما جای من بودید عمل میگردید روحیتون عوض بشه، یا خودتونو سرگرم میکردید که بهش فکر نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت مشکلی با دماغت نداری عمل نکن 

به خاطر نظر دیگران که آدم نمیره زیر تیغ جراحی

اما اگه خودتم احساس میکنی اگه عمل کنی چهرت بهتر میشه عمل کن

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺

مساله عمل‌های زیبایی مساله‌ی زیباتر شدن نیست. در بیشتر موارد مساله‌ی اعتماد به نفس نداشتن هست. وگرنه شما بخواهی عمل کنی و دستکاری کنی چهره را تا قیام قیامت می‌تونی ادامه بدی. 

شمام خودت توضیح دادی که وضع روحی خوبی نداری. به نظرم همون پول عمل بینی را صرف مشاوره رفتن، ورزش رفتن، کیفیت دادن به زندگی و ... بکن. همون طور که سال‌ها بدون عمل کردن شاد بودی حالا هم افسردگی و ناراحتیت از بینیت نیست.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

یه بار رفتم کلینیک زیبایی که همسرم اونجا بود پزشکی که برای عمل بینی بود دماغش خیلی بزرگ بود یعنی خیلیاااااا بعد شوشو گفت میدونی چرا عمل نمیکنه گفتم چرا گفت چون از نظر خودش هوای بیش‌تری تنفس میکنه اینطوری😅

خودشم میگفت واقعا یه سری از افرادی که میان دماغشون مشکلی نداره فقط چون اعتماد به نفس ندارن میان 

حالا اگه شما خیلی مایلی رو چین و چروک صورتت کارکن

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫