2777
2789
عنوان

لطفا مامانا راهنماییم کنید دیگه درمونده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 32 پست

اصلا بش نگو بخورو اینا اصلا بدترلج میکنه

هربچه ای ی دوره اصلا غذامذا نمیخوره اگه بش گیربدی همونطوری میمونه و عادت میکنه ولی نگی اصلا اهمیت ندی بعد ی مدت خودش میاد غذامیخواد

امتحان کن جواب میده

پسرمنو دخترجاریمم اینطوری بودن

پسرم دنیامه  
باهاش بازی کن بگو چشامومیبندم بازکه کردم یهومیبینم توقرتش دادی و پنهون کردی باجادو یامثلا بگو اگه غ ...

هر روشی چه با خوبی و تشویق چه دعوا نمیخوره بزور باید بهش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم سال دختره منه گل دختر شما هم؟ مشکلی با غذا خوردنش ندارین

اره با دخترم هم سن من از بس غصه خوردم مو هام جلوش سفید شد ه از بس غذا نمیخوره هر کاری بگی کردم

و خداوند انسان را در سختی ها افرید
همه همینو میگن بهم ولی دلم نمیاد گشنه بمونه گشنش هست غذا نمیخواد بخوره

عشقم تنها راهش همینه 

بعد ک به غذا بیفته و بخوره خودت ب خودت افتخار میکنی ک این لطف در حقش کردی. 

میدونم مادری و دلسوز،اما دوستانه بگم ابن کارت دوستی خاله خرسه میشه،فقط ی نصف روز طاقت بیار،

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
منم یکم با دخترم این مشکل رو دارم دو سالشه برادرشوهرم تو داروخونه کار میکنه شربت سانستول آورد واسم ...

اتفاقا منم میخوام برم بگیرم میگن اشتها رو باز میکنه ایشالت که جواب بگیریم

من از شربت اشتها بگیر مثل راسیپ زینک پلاس سانستول سندروس تا بازی با آب برنامه کودک پارک همش تو دهنش نگه می داره و آخر سر خسته میشه تف میکنه دیوونم کرده از بچه اوردن بیزارم دیگه

من از شربت اشتها بگیر مثل راسیپ زینک پلاس سانستول سندروس تا بازی با آب برنامه کودک پارک همش تو دهنش ...

دقیقاااا منم هزار مدل شربت گرفتم همه این راه هارو‌گرفتم بله دختر منم نگه میداره انقد تا عق میزنه میده بیرون همرو

دقیقاااا منم هزار مدل شربت گرفتم همه این راه هارو‌گرفتم بله دختر منم نگه میداره انقد تا عق میزنه مید ...

اخ بدبختی من اینه خیلی لاغره همش ۹و نیم کیلو هر جا برم مردم بهم میگن حتی تو کوچه میگن چرا بچه ات این قد لاغره 

اخ بدبختی من اینه خیلی لاغره همش ۹و نیم کیلو هر جا برم مردم بهم میگن حتی تو کوچه میگن چرا بچه ات این ...

ای جونم میدونم چی میگی حرف مردم بیشتر ادمو ناراحت میکنه از دست این وروجکا 

اره با دخترم هم سن من از بس غصه خوردم مو هام جلوش سفید شد ه از بس غذا نمیخوره هر کاری بگی کردم

میفمم چی میگین فقط تا قبل یک سالگی عالی بود بعدش همش اذییت میکنه تخم مرغ موز انبه گوشت همیچکدومو دوست نداره