2777
2789
عنوان

کجی گردن نوزاد چهار ماهه

22444 بازدید | 21 پست

دختر من چهار ماه و پنج روزشه گردنش به هر دو سمت حرکت میده اما هرازگاهی به سمت راست کج میکنه بعد که به دست میخوابونمش خوب میشه دوباره بعد از چند روز الان کج شده خیلی نگرانم وقتی رو بالش می زارم به پشت خوب سرش بالا میگیره و میچرخونه به هر دو طرف ولی باز سرش به سمت راست کج میکنه چکار کنم 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜
دکتر ببرش یا یه بالش بزار اون سمت که تکون نده

والا بالش گذاشتم یخورده بهتر شده ولی وقتی بغلش میکنم باز گردنش کجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بالش گذاشتم یخورده بهتر شده ولی وقتی بغلش میکنم باز گردنش کجه

سلام عزیزم ببین خعلی دیرشده برا بالشت گداشتن اگ واقعن میخای درست شه بگو تا واست ی راه کاری بگم که پسرخودمم خوب شد باش هیج دکتریم فایده نداره

نی نی یار چرا😢😢کاربریم ترکوندی😖😖
هنوز عضلات گردن شله تا بیاد سفت بشه زمان میبره نگران نباش خواستی ببرش دکتر

بخدا خیلی میترسم نکنه عیب داشته باشه خدا نکرده 

چه دکتری ببرم ارتوپد؟؟؟

منم پسرم دقیقا همینجوری شده بود از سه ماهگی گردنش و کج میگرفت کامل سرشو میچرخوند ولی وقتی تو بغلم میگرفتم گردنش کج میگرفت بردمش دکتر گفت به اون سمت که کج میگیره بخوابونش بعد گردنش و رو با روغن زیتون ماساژ بده 

خداروشکر بعد از یک ماه خوب شد اگه بچه شما هم از بدو تولد اینجوری نبوده الان این مدلی شده نگران نباش خوب میشه

سلام عزیزم ببین خعلی دیرشده برا بالشت گداشتن اگ واقعن میخای درست شه بگو تا واست ی راه کاری بگم که پس ...

خیلی نگرانم بخدا هر شب دعا میکنم که زود خوب بشه مشکلی نباشه چکار کنم

خیلی نگرانم بخدا هر شب دعا میکنم که زود خوب بشه مشکلی نباشه چکار کنم

ن عزیزم رگ ها و عصلات سفت شدن...خرما رو بدون هسته کن..چربی گوسفند اگه شد حتمن بخر ..یا کره صبحونه رو اب کن بعد خرما رو بریز داخل  خوب ورز بده..خرما ک گرم و نرم شد..بزار رو گردنش ..تا ی هفته ی روز در میون این کارکن و ..من پسرمو بردم پیش فوق تخصص از امریکا اومده بود ولی فایده نداشت تنها راهش همینه‌عضلاتش نرم میشن ...و رعایت کن تو خوابیدنش خوب خوب میشه گلم...دخترهه خوبش کن گناهداره...عزیزم😍😍😍😍

سلام عزیزم ببین خعلی دیرشده برا بالشت گداشتن اگ واقعن میخای درست شه بگو تا واست ی راه کاری بگم که پس ...

نگفتی چکار کنم

ن عزیزم رگ ها و عصلات سفت شدن...خرما رو بدون هسته کن..چربی گوسفند اگه شد حتمن بخر ..یا کره صبحونه رو ...

مرسی

اره خودم چون دختره واقعا نگرانم االبته فرقی هم نداره کلا بچه گناه داره عیب روش بمونه دعا کنید خوب بشه 

مرسی اره خودم چون دختره واقعا نگرانم االبته فرقی هم نداره کلا بچه گناه داره عیب روش بمونه دعا کنید ...

خوب میشه خیالت راحت فقط کره زیاد بزار خرما خوب نرمشه